Dejas izrāde: 3/4 ūdens

Cilvēka jūtu pasaule ir tikpat dzīva, reaģējoša un mainīga kā ūdens, kas veido vairāk nekā pusi no mūsu ķermeņa. Izrāde atklāj emociju rašanās un norises procesus, stāstot par cilvēka jūtu metamorfozēm dejas un mūzikas valodā.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Agnese Bordjukova, Elīna Breice un Sintija Siliņa ir 2007.gadā pašu izveidotās laikmetīgās dejas apvienības Dejas anatomija dalībnieces, kas kā izaicinājumu un uzdevumu sev ir izvirzījušas ne vien laikmetīgās dejas pieejamības paplašināšanu skatītājiem, bet arī jaunu formu, jaunu iespēju, jaunu tehnisko un radošo potenču apzināšanos un realizēšanu. Līdz šim Agnese Bordjukuva ir piedalījusies apvienības izrādēs un projektos kā izpildītāja un līdzautore, 3/4 ūdens ir Agneses Bordjukovas pirmā pilnmetrāžas izrāde kā horeogrāfei.
Laima Jansone ir talantīgākā un virtuozākā latviešu koklētāja, kura savā mūzikā apvieno tradicionālās kokles skaņas ar mūsdienīgām improvizācijām. 2011.gadā ir nācis klajā Laimas Jansones pirmais solo cd/dvd albums „Sidrabs”, tai pašā gadā Laima Jansone kļuva arī par pirmo mūziķi no Baltijas valstīm, kuras uzstāšanās tika iekļauta lielākā un ietekmīgākā pasaules mūzikas gadatirgū WOMEX oficiālajā programmā.


Māksliniece Epp Kubu (Igaunija) ir studējusi scenogrāfiju Latvijas Mākslas akadēmijā un Igaunijas Mākslas akadēmijā, iegūstot maģistra grādu starpdisciplinārajās mākslās. Kā scenogrāfe un kostīmu māksliniece sadarbojusies ar vairākiem režisoriem Latvijā: Māru Ķimeli, Andreju Jarovoju un Ingu Tropu, savukārt 2012.gada augustā Epp Kubu viesojās Latvijā ar savu performanci Holy high-tech, kas tika iekļauta festivāla Dirty Drama IV programmā.


Tuvākās 3/4 ūdens izrādes: 12.[pirmizrāde], 13., 16. decembrī 19.00
Biļetes www.bezrindas.lv un galerijā ISTABA, rezervācijas git@git.lv.
Ģertrūdes ielas teātris
Ģertrūdes ielā 101a
git@git.lv

Reklāma
Reklāma

Ieskaties: www.git.lv