Brīvdabas komēdijas "Teic, kur zeme skaistākā…" pirmizrāde Saulkrastos 20 jūlijā!

Jau šo piektdien, 20. jūlijā 20:00 ar PIRMIZRĀDI Saulkrastu estrādē tiks atklāta „Muzikālā teātra 7” jaunās muzikālās brīvdabas komēdijas – pasakas „TEIC, KUR ZEME SKAISTĀKĀ” vasaras tūre pa Latvijas pilsētām.

Foto: Aivars Drāznieks

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Aivars Drāznieks

Savā astotajā pastāvēšanās sezonā Muzikālais teātris 7 skatītājus pārsteigs ar īstu PASAKU, kurā karalis, princese un citi tēli atvairīs daudzgalvainā pūķa tīkojumus pēc karalistes… Asprātīgi dialogi, mīlestība un pāri visam dzīvesprieks - to visu uz skatuves izdzīvos, izdziedās un izdejos tautā iemīļoti aktieri, dziedātāji, TV šovu un seriālu zvaigznes.
 
Pirmo reizi šādā vasaras uzvedumā princeses lomā piedalās aktrise Maija Doveika: „ Šī ir vasarīga, gaiša un priecīga izrāde, un es nešaubos, ka tā patiks gan jauniem, gan veciem. Dalībnieku komandā piedalās ārkārtīgi kolorīti mākslinieki (kā Valters Krauze un Jolanda Suvorova), gan mūziķi (Puzikovs un Ērglis) un visi esam savas jomas profesionāļi. Esam lieliska komanda, kas  viens otru ļoti papildina, un jautrība valda gan uz skatuves, gan aizkulisēs, un to sirsnīgo gaisotni, kas valda aktieru starpā noteikti sajutīs arī skatītāji.”
 
Izrādi muzikāli papildina 16 visiem zināmas, dažādu komponistu, žanru un  paaudžu iemīļotas dziesmas (Teic, kur zeme tā, Kā pa miglu, Pienenes, Iekod pirkstā, Lai tā būda rūc, Dievs tevi mīl, Princesīte, Par visu maksāju es dārgi u.c), kurām muzikālais producents ATIS AUZĀNS piešķīris jaunu un mūsdienīgu skanējumu.

Pasakaino stāstu uz skatuves izdzīvos Maija Doveika, Andris Ērglis, Akvelīna Līvmane, Juris Kalniņš, Jolanda Suvorova, Jānis Skanis, Zigurds Neimanis, Mārtiņš Brūveris, Valters Krauze, Ieva Sutugova, Nikolajs Puzikovs, Kārlis Anitens, Alberts Kivlenieks un Atis Auzāns. Arī lieliskos un talantīgos ORANŽĀ kora dalībniekus uz skatuves redzēsim ne tikai dziedot, bet arī dejojot, un kā aktīvus izrādes dalībniekus. Izrādes autors un režisors Voldemārs Šoriņš, horeogrāfs Alberts Kivlenieks, scenogrāfs  Jānis Jansons.

 

SKATIES VIDEO!

Reklāma
Reklāma



Pēc pirmizrādes „Muzikālais teātris 7” vēl viesosies Madonā (21.jūlijā), Ikšķilē (27.jūlijā), Tukumā (28.jūlijā), Valmierā (3.augustā), Alūksnē (4.augustā), Bauskā (10.augustā), Saldū (11.augustā), bet izrāžu tūres noslēgums, kā ierasts, notiks Kuldīgā (18.augustā).

Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas „Biļešu paradīze” kasēs un internetā – www.bilesuparadize.lv, kā arī viesizrāžu norises vietās.

„Muzikālais teātris 7” brīvdabas izrādes iestudē kopš 2005. gada vasaras. Iepriekšējo gadu darbi - „Vella kalpi”, „Robinsona dārgumi”, „Dāvana mūsdienu sievietei”, „Vienas vasaras ministrs”, „Septītās debesis”, „Tas trakais Bellaccord šovs” un „Grēku kalna dēkaiņi” kopā pulcējušas jau 280 tūkstošus skatītāju, padarot teātri par nozīmīgāko profesionālo brīvdabas izrāžu iestudētāju Latvijā.