Koncertšovs „Riču Nakts Romantika”

Krāšņi deju priekšnesumi, jaunāko dziesmu pirmatskaņojumi, eksotisko deju teātri un uguņošana – koncertšovā „Riču Nakts Romantika” .

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Jau šā gada vasarā, klausītājiem un skatītājiem visā Latvijā būs iespēja piedalīties, ugunīgā koncertšovā ar nosaukumu „Riču Nakts Romantika”. Uz speciāli koncertšovam būvētas estrādes skatuves, krāšņos  un pārsteidzošos priekšnesumos uzstāsies – tautā iemīļoti dziesmu izpildītāji, eksotikso deju teātri, muzikālu joku stāstnieki un pirotehnikas meistars. 

Programmā:  pasaules tautu kaislīgākās dziesmas par kvēlu mīlestību  - latviešu, angļu, itāļu, spāņu, romu, krievu un arī latgaļu valodā. Krāšņi deju studijas un eksotisko deju teātra dejotāju priekšnesumi prožektoru gaismās, kā arī jaunāko dziesmu prezentācijas un pirmatskaņojumi, muzikālas parodijas, video projekcijas un pirotehnikas meistara gaismas šovs koncerta izskaņā. 

Koncertšovā „Riču Nakts Romantika” piedalīsies tautā iemīļotā grupa  „RIČI” ,  eksotisko deju teātris „Romadance” ,ugunīgo deju studija „Nezāles”, talantīgais muzikālo parodiju virtuozs un joku stāstnieks misters „Neviens”, kā arī uguņošanas salūta veidotāji Uldis & Co.

 „Mūsu mērķis ir dot iedvesmu jaunām idejām un pacelt estrādes mākslas žanru, jaunā kvalitātē un līmenī. Ar šo koncertšovu, vālamies celt estrādes dziedātāju vokālo līmeni kopumā un veicināt savstarpēju konkurenci, kas palīdzētu profesionāli augt un attīstīties. Un pats galvenais mērķis ir un būs, lai mūsu koncertšova viesi majās ietu ar pilnu sirdi pozitīvu un iedvesmojošu emociju, pacilātu garastāvokli un platu smaidu.” 

Koncertšovs ir veidots, kā krāšņs un muzikāls, dažādu priekšnesumu kopums visai ģimenei. Tajā sev interesanto un sirdij tīkamo atradīs gan liels, gan mazs.

 

Ieeja  estrādē no plkst.20.00, savukārt, koncertšova sākums ir plkst. 21.00 .    

Koncertšova ilgums 1 h 50 min

Bērniem līdz 12.gadu vecumam ieeja bezmaksas! 

 

Sīkāku informāciju par koncertšovu „Riču Nakts Romantika”, norises vietām, laikiem un cenām jūs varat atrast mājas lapā www.rici.lv vai www.bilesuserviss.lv

 

 

SMILTENES estrāde – 29.jūnijs

MADONAS estrāde – 30.jūnijs

MAZSALACAS estrāde – 6.jūlijs

Reklāma
Reklāma

KOKNESES estrāde  7jūlijs

KOCĒNI estrāde  12.jūlijs

SIGULDAS estrāde – 13.jūlijs

VALDEMĀRPILS estrāde – 14.jūlijs

KANDAVAS estrāde  20.jūlijs

ALSVIĶI  21.jūlijs

KRUSTPILS estrāde – 27.jūlijs

VILCE estrāde – 28. Jūlijs

RŪJIENAS estrāde  2.augsts

LIEPĀJAS estrāde  3.augusts

ROJAS estrāde – 4.augusts

BALVU estrāde – 10.augusts

ĒRGĻU estrāde – 11.augusts

RĒZEKNES estrāde – 17.augusts

LITENES estrāde  18.augusts

PREIĻU estrāde – 24.augusts

CĒSU estrāde  25.augusts