"Multikino" mazuļiem oktobrī piedāvā jautras un sirsnīgas filmas

Šajos speciālajos seansos tiek demonstrētas filmas no esošā repertuāra, pārsvarā filmas sieviešu auditorijai (komēdijas, romantiskas filmas u.c.). Seansi notiek katru trešdienu, plkst.12:00.

Kadrs no filmas Trakā, dullā mīlestība.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kadrs no filmas "Trakā, dullā mīlestība".

Seansa laikā zālē ir veidota mazuļiem draudzīga atmosfēra:
- Pieklusināta skaņa un gaisma;
- Temperatūra zālē ir siltāka, nekā parastajos seansos;
- Par mazuli ir iespējams parūpēties tepat zālē, nepalaižot garām filmas interesantākos momentus;
- Pārtinamais galds, autiņtbiksītes un mitras salvetes atrodas turpat zālē;
- Pie ekrāna mazulīšus gaidīs spēļu laukumiņš ar dažādām rotaļlietām;
- Ratiņus droši var atstāt speciālajā istabā, bet to vietā saņemt pārnesājamo sēdekli;
- Pie kinoteātra ir plaša bezmaksas autostāvvieta.

 

05. oktobrī "Trakā, dullā mīlestība"

Kals Vīvers (komiķis Stīvs Karels) ir veiksminieks — viņam ir lielisks darbs, sapņu māja, jauki bērni un mīļotā sieva, ar kuru viņš iepazinās jau vidusskolā. Tomēr, kad Kals uzzina, ka sieva viņu krāpj un pieprasa šķiršanos, viņa ideālā dzīve mainās līdz nepazīšanai... Visu vēl vairāk sarežģī tas, ka Kals jau vairākas desmitgades nav bijis uz randiņiem — par spīti viņa centieniem, iepazīšanās ar citām sievietēm ir ļoti neveikla, un šķiet, ka Kals ir nolemts vientulībai. Viss mainās brīdī, kad viņš satiek siržu lauzēju un randiņu ekspertu Džeikobu (Raiens Goslings).

12. oktobrī "Kurš pēc kārtas?"

Alijas dzīve nav nekāds rožu lauks — kārtējās attiecības ir pajukušas un viņa tiek atlaista no darba. Kādā žurnālā viņa izlasa, ka vidēji sievietei mūža laikā ir 10 vīrieši, bet kad pati sāk skaitīt savus bijušos, izrādās, ka šis skaitlis ir teju dubults! Alija stingri apņemas vairs neielaisties attiecībās ne ar vienu citu, bet gan uzmeklēt savus bijušos, lai noskaidrotu kurš no tiem ir viņas dzīves īstais vīrietis. Alijai talkā nāk viņas kaimiņš — puisis, kura dzīvokli katru rītu atstāj arvien jaunas meičas. Viņš par skaitļiem neraizējas, tomēr apņemas palīdzēt kaimiņienei atrast viņas puišus, ja tā ļaus viņam slēpties savā dzīvoklī, lai izvairītos no paša gultas biedrenēm.

19. oktobrī "Nezinu, kā viņa to dara"

Keita ir fondu biržas menedžre un divu bērnu māte. Atšķirībā no vīriešiem, kuri nespēj vienlaicīgi darīt divus darbus, Keita paspēj vienlaicīgi izdarīt simts darbus: nomainīt autiņus, pirkt un pārdot akcijas, noskaidrot attiecības ar vīru, atkauties no dumjā bosa un vēl daudz ko citu. Keitas dzīve — tā ir smieklīgu, neveiklu un nejēdzīgu situāciju savirknējums, kurās viņa nemitīgi iekļūst, cenšoties paspēt visu izdarīt. Lieliska komēdija, pēc kuras noskatīšanās daudzas sievietes aizdomāsies par to, ka arī viņu dzīvē nepieciešamas pārmaiņas, savukārt vīrieši paskatīsies uz savām draudzenēm no cita skatpunkta.

Reklāma
Reklāma


26. oktobrī "Infekcija"

Godalgoti aktieri un Holivudas zvaigznes Mets Deimons, Gvineta Paltrova, Džūda Lovs un Keita Vinsleta trillerī „Infekcija". Cilvēcei draud briesmas, jo ar nepieredzētu ātrumu izplatās nāvējošs vīruss — un līdz ar to panika. Filmas varoņiem — zinātniekiem, varas pārstāvjiem un vienkāršām ģimenēm, nākas pārvarēt gan bailes, kas sabiedrībā izplatās vēl ātrāk par infekciju, gan arī mēģināt uzveikt nāvējošo vīrusu.

 

Ieskaties: www.multikino.lv