"Grēku kalna dēkaiņi" piešķir jaunu elpu vecajiem šlāgeriem!

22. jūlijā Saulkrastu estrādē „Muzikālais teātris 7” pulcēs skatītājus jaunai, krāsainai un skanīgai komēdijai „GRĒKU KALNA DĒKAIŅI”. Šogad to muzikāli papildinās labi zināmi, tautā iemīļoti, Larisas Mondrusas un Ilmāra Dzeņa savulaik dziedāti šlāgeri, kas tagad atdzimuši jaunās skaņās un izpildījumā.

Foto: Liene Šomase Lindijas lomā un Atis Auzāns ciema puiša Gata lomā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Liene Šomase Lindijas lomā un Atis Auzāns ciema puiša Gata lomā.

Paralēli aktīvam mēģinājumu procesam izrādes dalībnieki studijā iedziedājuši septiņas dziesmas, kuras jau rosīgi sākušas skanēt Latvijas Radio 2 un reģionālajās radiostacijās.„Bija laiks, kad par šo dziesmu ierakstīšanu magnetofona lentē un atskaņošanu varēja iekļūt nopietnās nepatikšanās”, atceras izrādes muzikālais producents Atis Auzāns, „bet vienalga, tās zināja un dziedāja visi. Pagājušajā gadā, strādājot pie „Bellaccord šova” izrādes dziesmām, guvu labu pieredzi un uzskatu, ka šogad darbs ir sekmējies vēl labāk. Dziesmu aranžijas un jaunā izpildītāju paaudze ienesusi tādu enerģijas lādiņu, ka  nešaubos — tauta jutīs līdzi un dziedāt gribēs ikviens.”


Neierasti dziļu un smeldzīgu skanējumu ieguvusi romantiskā melodija „Tik daudz vēl sapņu manī mīt” Ievas Sutugovas izpildījumā. Tikai sev raksturīgo „odziņu” dziesmai „Es zinu, visi mani nievā” piešķīrusi  Jolanda Suvorova, savukārt, māsu Legzdiņu un Oranžā kora dziedātā dziesma „Ak, vai cik žēl” skan ar jaunu, dienvidniecisku temperamentu. Tapis arī jauns brīnišķīgs duets — Liene Šomase un Gints Andžāns, un viņu dziedātā „Neticu, ka tā var izgaist mīla” uzrunās ne tikai mīlētājus. Izrādē dzirdēsim arī daudzas citas dziesmas (Tumša, tumša tā eglīte, Sasatiku puisīti, Taurenītis, Krizantēmas, Dažu skaistu ziedu, Tik dēļ jums, daiļās dāmas, Es tik lādē, Staburadze u.c) mūziķu, aktieru, TV šovu dalībnieku un Oranžā kora izpildījumā.


Jauniestudējuma „Grēku kalna dēkaiņi” lomās iejutīsies Akvelīna Līvmane, Jānis Skanis, Jolanda Suvorova, Valters Krauze, Liene Šomase, Atis Auzāns un Oranžais koris, Mārtiņš Brūveris, Ieva Sutugova,  Gints Andžāns, māsas Legzdiņas, Voldemārs Šoriņš, Kārlis Anitens un Alberts Kivlenieks.


Muzikālās komēdijas „Grēku kalna dēkaiņi” pirmizrāde tradicionāli  notiks Saulkrastu estrādē — 22.jūlijā 20:00.

Pēc tam „Muzikālais teātris 7” viesosies Madonas estrādē (23. jūlijā 20:00),

Ikšķiles estrādē (29. jūlijā 20:00),

Reklāma
Reklāma

Tukumā, Durbes estrādē (30. jūlijā 20:00),

Valmieras estrādē (5. augustā 20:00),

Alūksnē, Pilssalas estrādē (6. augustā 19:00),

Saldū, Kalnsētas parka estrādē (13. augustā 20:00),

Bauskā, Pilskalna estrādē (19. augustā 20:00),

bet izrāžu tūres noslēgums, kā ierasts, notiks Kuldīgas estrādē (20. augustā 20:00).