Papardes līgo Spīķeros!

22. jūnijā Spīķeros no plkst. 13:00 līdz 19:00 ielīgosim Jāņus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Nesen svinējām Ziemassvētkus, tad Lieldienas un nu jau pienācis Jāņu laiks. Vasaras saulgrieži atnākuši. Svētkus, kurus svin katrā Latvijas pagalmā. Arī Spīķeros ieskandināsim Jāņus.

22. jūnijā Spīķeru pagalmos notiksies dullas lietas. Vietējie iemītnieki savos pagalmos aicinājuši draugus un viņu draugu draugus, lai jautri nosvinētu svētkus. Visu dienu uz skatuves uzstāsies dažādi mākslinieki gan lieli, gan mazi. Kafejnīca „Merlin” piedāvās retro gaļas grillēšanu un neticami zemas alus cenas. Latvijas Koncertzāle vērs durvis un piedāvās plašu klāstu ar mūzikas ierakstiem, kuriem būs neticamas cenas. Tā kā maciņi netiks skādēti.

Turpat zaļais tirdziņš ar žāvējumiem, sieru, maizi un cepamdesiņām vakaram radu lokā. Amatnieki būs sagatavojuši alus kausus, lina dvieļus, koka karotes un citus brīnumus Jāņu bērniem. Būsim sagatavojuši gardu alu līdzi ņemšanai.

Jauniešus priecēs Blusu un Neblusu tirgus. Jaunākās Vintage lietas pirmssvētku priekšvakarā. Sākot no plkst. 17:00 Dirty Deal Cafe būs iespēja baudīt akustiskos koncertus. Uzstāsies grupa Mango un citi. Un kam prāts vēl nesīsies uz līksmībām no plkst. 23:00 DJ Dambis ar jestru mūziku.

Restorāns „Kitchen” būs atvērts un piedāvās gardu alus zupu, pitas jāņu siera maizi, myclay keramikas darbnīcu un Bārbalas Gulbes stikla traukus.

Spīķeri gaida ikvienu uz Jāņu pasākumu savos iekšpagalmos.

 

Reklāma
Reklāma