Muzeju nakts Jumavas grāmatnīcā

Arī šogad turpinot jauki iesāktu tradīciju, Jumavas grāmatnīca būs atvērta Muzeju nakts pasākumu ietvaros. Grāmatnīca Dzirnavu ielā 73 interesentiem būs atvērta līdz pat pēdējam apmeklētājam, piedāvājot interesantas spēles, kā arī ievērojot šī gada moto “Neprasi grāmatu no kaimiņa, iegādājies pats!”, piedāvās īpašas cenas, kuras pircējus priecēs jau no rīta, kulmināciju sasniedzot vakarā!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Veikals, par godu muzeju naktij, durvis vērs plkst. 17.00 un līdz slēgšanai plkst. 22.00 piedāvās visas apgāda Jumava grāmatas ar 50% atlaidi! Līdz ar grāmatnīcu darbosies grāmatu antikvariāts, kurā arī padomāts par piedāvājumiem un labākām cenām. 

 

Vakara gaitā ikvienam būs iespēja iejusties detektīvu lomā un, kā viduslaiku alķīmiķiem, šķetināt starp grāmatām noslēptās zīmes, minēt mīklas un veidot rēbusus. Atjautīgākos okšķerus sagaidīs pārsteigumi un balvas no apgāda Jumava.

 

Reklāma
Reklāma

Visa vakara gaitā grāmatnīcā darbosies arī kaimiņu būšanas kafejnīca – kafija, kokteiļi u.c., kurā par gaisotni rūpēsies Jumavas draugi un kaimiņi Dantes Aligjēri biedrība Latvijā. Kādēļ gan vakaru neiesākt ar tikšanos un maršruta plānošanu Jumavas literārajā kafejnīcā? 

 

Interesanti būs gan lieliem, gan maziem!