27.martā Leļļu teātris dāvinās ielūgumus uz izrādēm!

Sveicot savus skatītājus Starptautiskajā Teātra dienā, Latvijas Leļļu teātris svētdien, 27. martā, no plkst. 12:00 -13:00 dosies Prieka reidā pa teātra apkārtni (Vērmaņdārzu, Barona ielu u.c.), lai sveiktu Rīgas iedzīvotājus svētkos. Satiktajām ģimenēm ar bērniem tiks dāvināti ielūgumi uz svētdienas dienas izrādi plkst. 14:00 – Ērkšķrozīti latviešu trupā un Sniegbaltīti un septiņus rūķīšus krievu trupā, vai kādu no nākamās nedēļas nogales izrādēm – Buratino piedzīvojumi, Snaudošā pūķa pasaka, Sarkangalvīte un vilks un Pepija Garzeķe.

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

 

Latvijas Leļļu teātris ir vienīgais profesionālais bērnu teātris Latvijā, kas jau 67 gadus rūpējas par kvalitatīvas leļļu mākslas nodrošināšanu Latvijas bērniem. Teātra repertuārā atrodamas gan klasiskas pasakas, gan mūsdienīgi sižeti, risināti dažādās spēles un leļļu vadīšanas tehnikās.

 

Uz Leļļu teātri bērnus var vest no 2 gadu vecuma – repertuārā atrodamas izrādes gan pašiem mazākajiem, gan jau aktīviem bērnudārzniekiem, gan pirmsskolas un skolas vecuma bērniem. Līdzās bērnu izrādēm skatāmi arī jauniešu un pieaugušo auditorijai paredzēti iestudējumi, piemēram, režisora Mārtiņa Eihes izrāde Kāzas. Stāsts par negaidītu mīlestību, kas tapusi Leļļu laboratorijas ietvaros – šādi tiek dēvēta repertuāra sadaļa, kas paredzēta jaunu leļļu teātra formu meklējumiem un izpētei. 

 

ielūgumus uz dienas izrādi iespējams iegūt, pastaigājoties teātra apkārtnē 27.martā no 12:00-13:00 – tos dāvinās krāšņi ģērbtie Leļļu teātra aktieri

Reklāma
Reklāma

 

Latvijas Leļļu teātris aicina vecākus izmantot Starptautisko Teātra dienu, lai, apmeklējot teātri, iepazīstinātu bērnus ar šo seno mākslas veidu. 27. martā plkst. 11:00 teātrī būs skatāma klasiskā leļļu pasaka Sniegbaltīte un septiņi rūķīši (latviešu trupā) un Ērkšķrozīte (krievu trupā). Savukārt ielūgumus uz dienas izrādi iespējams iegūt, pastaigājoties teātra apkārtnē no 12:00-13:00 – tos dāvinās krāšņi ģērbtie Leļļu teātra aktieri. 

 

Vairāk lasiet www.lelluteatris.lv