Vieta romantikai, atpūtai ar ģimeni un ražīgam darbam

Pie mums regulāri tiek rīkotas dažādas izdevīgas akcijas, un izdevīgi piedāvājumi, lai ikviens varētu atrast tieši savām vēlmēm, interesēm un iespējām atbilstošu piedāvājumu!

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Hotel Segevold piedāvā 43 dažādu kategoriju skaistus un mājīgus numuriņus.
Hotel Segevold restorāns ir piemērots gan ikdienas maltītēm, gan romantiskām vakariņām divatā sveču gaismā, kāzu, jubileju un citu svinību organizēšanai.


Hotel Segevold atpūtas komplekss sevī ietver: banketu zāli, baseinu ar pretstraumi un vairākām kaskādēm, SPA baseinu, ar gaisa un ūdens masāžu, 4 dažādas kontarsta dušas, saunu un tvaika/aroma pirti.
Maigas atmosfēras un ūdens terapijas apvienojums sniegs enerģiju un mundrumu visai dienai!


Hotel Segevold konferenču un apspriežu telpas ir pilnībā tehniski aprīkotas, veiksmīga semināra norisei. Par kafijas pauzēm, pusdienām un vakariņām parūpēsies Hotel Segevold personāls.

 

 

Hotel Segevold bildēs!


Akcija rīkojiet 2 dienu semināru ar nakšņošanu, un saņemsiet 100% atlaidi telpu īrei, kā arī semināra tehnisko aprīkojumu bez maksas, un 35% atlaidi nakšņošanai!
Viesnīcā bezmaksas pieejams: Wi-Fi interneta pieslēgums, plaša autostāvieta, kā arī speciāla telpa sporta inventāra uzglabāšanai.

 

Reklāma
Reklāma

SKATIES VIDEO!


Pie mums regulāri tiek rīkotas dažādas izdevīgas akcijas, un izdevīgi piedāvājumi, lai ikviens varētu atrast tieši savām vēlmēm, interesēm un iespējām atbilstošu piedāvājumu!


Bronzas, Sudraba un Zelta piedāvājums cenas sākot no 35,00 Ls
Romantiskais SPA vakars cena 69,00 Ls
Romantiskais piedāvājums cena 49,00 Ls
SPA ģimenei cena 88,00 Ls
Lieldienu piedāvājums cena 60,00 Ls

...un daudz citu izdevīgu un interesantu piedāvājumu.


Sīkāka informācija: www.hotelsegevold.lv


Iespēja iegādāties dāvanu kartes un iepriecināt savus draugus, radus vai kolēģus.
Ikviens var kļūt par Hotel Segevold Pastāvīgās Klienta kartes īpašnieku, saņemt katru reizi arvien lielākas atlaides, šampanieti numurā, kā arī iespēju nakšņot bez maksas!

Laipni lūgti ieskatīties mājas lapā  www.hotelsegevold.lv, un  sekot līdzi mūsu īpašajiem piedāvājumiem un akcijām.


Kontaktinformācija: Mālpils iela 4b, Sigulda, LV-2150, Tel. +371 67974848, e-pasts: hotel@hotelsegevold.lv, www.hotelsegevold.lv