20. februārī Eņģeļi mīlestību dāļās "Hercogā"!

Šī gada 20. februārī no plkst. 11.00 līdz 14.00 Jelgavas ēdnīcā un ģimenes kafejnīcā Hercogs norisināsies Bērnu rīts ar Eņģeļiem. Gaidīsim ciemos bērnus, lai kopā jautri pavadītu svētdienu un ieturētu gardu maltīti. Dalības maksa 1 Ls.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Arī šoreiz un turpmāk no plkst. 11.00 – 12.00 Eņģeļi gaidīs ciemos mazākos bērniņus vecumā no gadiņa līdz nepilniem četriem gadiem kopā ar vecākiem, lai ietu vecumam atbilstošās rotaļās. Bet no 12.00 – 14.00 Eņģeļi priecāsies redzēt bērnus vecumā no 4 – 10 gadiem. Bērnu rīta programmā paredzētas dažādas spēles, rotaļas un aktivitātes, zīmēšana un krāsošana, veidosim kādu darbiņu, kuru varēs paņemt līdzi uz mājām, un našķēsimies ar garšīgām un veselīgām uzkodām.

 

Reklāma
Reklāma


27. februārī no 11.00 līdz 16.00 ēdnīcā un ģimenes kafejnīcā Hercogs paredzēts Bērnu apģērbu un mantu Tirdziņš! Varēs iegādāties lietotu un jaunu apģērbu un apavus bērniem no dzimšanas līdz 15 gadiem (lielāks piedāvājums bērniem no dzimšanas līdz 4 gadiem)!

Mammas piedāvās arī dažādus bērnu aprūpes piederumus, piemēram, autokrēsliņus, barošanas krēsliņus, aktivitātes centrus, staigulīšus, gaisa mitrinātājus, rācijas, rotaļlietas un spēles, ceļojumu gultas, pārtinamās virsmas, ratu kulbas, muzikālos karuseļus u.c. Kā arī pašizgatavotas smukumlietiņas bērniem un mammām, grūtnieču drēbes un apģērbu mammām!

Būs arī stūrītis DĀVINU, kurā mammas atstās bērnu un pieaugušo apģērbu, aprūpes piederumus un mantas, cilvēkiem, kuriem tās varētu noderēt vairāk.

Ieskaties: http://www.draugiem.lv/bernuritijelgava