13. februārī Leļļu teātra Jautrā Olimpiāde Uzvaras parkā

13. februārī no plkst. 14:00-17:00 Uzvaras parka distanču slēpošanas trasē jau otro gadu pēc kārtas notiks Latvijas Leļļu teātra organizētais aktīvās atpūtas pasākums ģimenēm Leļļu teātra Jautrā Olimpiāde. Pateicoties Rīgas domes finansiālajam atbalstam, pasākums ir bezmaksas – pieejams ikvienam Rīgas iedzīvotājam vai viesim.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Leļļu teātra Jautrās Olimpiādes galveno distanci „Starts fantāzijai!” vadīs olimpiskās medaļas ieguvējs Mārtiņš Rubenis – tās starts plkst 15:00. 500m garā apļa veikšanā ātrumam šoreiz nebūs nozīme – visu izšķirs atraktivitāte un radošums. Sacensību dalībnieki aicināti padomāt par interesantiem tērpiem un transportlīdzekļu noformējumiem – oriģinālāko risinājumu autorus gaida vērtīgas balvas. Tiks piešķirta balva arī kategorijā Krāšņākā ģimene, kā arī žūrijas specbalva.


Ja „Starts fantāzijai!” paredzēts visai ģimenei, plkst. 16:00 notiekošais „Mammu un tētu daiļkrišanas čempionāts” spēkos un talantos liks mēroties tieši vecākiem. Bērniem visa pasākuma laikā darbosies dažādas sniega atrakcijas, ko vadīs Latvijas Leļļu teātra aktieri: „Mazā samuraja trase”, „Ērkšķrozītes pils labirints”, „Pepijas mērķmešana Garzeķes stilā”, „Palles sapņu darbnīca”, „Dzelmes cīņas”, „Kas izmucis no rotaļkastes?” u.c. Šajās atrakcijās bērni kopā ar vecākiem varēs pārbaudīt veiklību, precizitāti, atjautību, kā arī sniega skulptora prasmes, iegūstot lielākas un mazākas balvas no atpūtas centra Ķeizarmežs, Ezerkauliņi, AG.GI mondo, Lelle.lv, Euroaptieka, Baltais, Apovit, Hematogen un Latvijas Leļļu teātra.

Pateicoties Rīgas domes finansiālajam atbalstam, pasākums ir bezmaksas – pieejams ikvienam Rīgas iedzīvotājam vai viesim.

Pasākuma rīkotāji aicina izvēlēties laika apstākļiem un sportiskam garam atbilstošu apģērbu, kā arī neaizmirst mājās rezerves cimdu un zeķu pārus. Uzvaras parka distanču slēpošanas trasē iespējams iznomāt slēpes (slēpju noma 1h - pieaugušajiem 3Ls, bērniem 2Ls). Leļļu teātra Jautrās Olimpiādes laikā pie trases darbosies kafejnīcas Kūkotava izbraukuma komanda, rūpējoties par iespēju iegādāties siltus dzērienus un dažādas uzkodas.

SKATIES JAUTRO BILŽU GALERIJU NO PĒRNĀ GADA OLIMPIĀDES!

Reklāma
Reklāma


Uzvaras parka slēpošanas trase regulāri tiek papildināta ar mākslīgo sniegu, garantējot ilgstošu sniega segas saglabāšanos pat mainīgos meteoroloģiskos apstākļos. Tādēļ Latvijas Leļļu teātris aicina ģimenes 13. februārī bez bažām doties uz Uzvaras parku un kopā ar aktieriem pavadīt radošu, pozitīvu pēcpusdienu svaigā gaisā.

 

Ieskaties: www.lelluteatris.lv.