8. martā Riču ģimenes Mīļkoncerts Spīķeros

Starptautiskajā sieviešu dienā,  8. martā plkst. 19:00, Riču ģimene  uzstāsies Mīļkoncertā Spīķeru koncertzālē.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Latvijā pazīstamie un iemīļotie mūziķi – grupa Riči – sagatavojuši jaunu koncertprogrammu, kas veltīta sievietēm – viņu valdzinājumam, šarmam un spēkam, un, ko skatītājiem būs iespēja redzēt tieši Starptautiskajā sieviešu dienā – 8. martā.

Mīļkoncerts būs Riču atkalsatikšanās uz skatuves ar dziedātāju Annu Dribas, ar kuru kopā tika koncertēts jau pērn, rudens koncerttūrē visā Latvijā, un šoreiz uz skatuves pievienosies arī  māsas Ana un Katrine Drozdovičas, kas skatītājiem labi pazīstamas kā apburošās dvīnes no LNT šova Dziedošās ģimenes 2.

Skatītāji, kas 8. marta vakarā dosies uz Spīķeru koncertzāli, varēs vērot programmu, kas atšķirsies no tik ierasti visai skaļajām Riču uzstāšanās reizēm – šoreiz dziesmas tiks izpildītas akustiskajā versijā, daudz klusinātākā un intīmākā gaisotnē. Kā atzīmē viens no grupas Riči trijotnes, Kaspars Pudniks, tad: “Pirmkārt jau pati koncertzāle, kur starp skatītājiem un mūziķiem tik neliela telpa, ka labi ieklausoties var dzirdēt otru elpojam, nosaka to, ka atmosfēra veidojas ļoti  tuva, otrkārt, tāda bija mūsu vēlme – uzrunāt skatītāju ļoti personiski. Šis ir mūsu veltījums gan tām sievietēm, kas ir mūsu mūzikas klausītājas, gan mūsu mammām un “otrajām pusītēm”.”

Koncerta akustiskais un intīmais skanējums gan neizslēdz to, ka vakara gaitā mūziķi jokos, mainīs tērpus un būs sagādājuši kādu jaunu pārsteigumu, jo bez tā visa Riču un viņu draugu uzstāšanās reize būtu grūti iedomājama; kā arī skatītāji šajā vakarā varēs dzirdēt divu jaunu dziesmu pirmatskaņojumus: Kaspara Pudnika nesen tapušas kompozīcijas Tu man nejautā un Tikšanās, kuras izpildīs Rinaldo un Kaspars Ričs.

Anna Dribas, kas uz skatuves kopā ar Ričiem bijusi ne reiz vien, gaidot 8. marta koncertu atzīmē, ka “Starptautiskajā sieviešu dienā vairāk pienāktos darboties vīriešiem, bet gaidāmo uzstāšanos uztveru kā dāvanu sev svētkos, un, priecāšos atkal izpildīt sev tik mīļo dziesmu Ābols, arī Besame mucho, un, protams, arī citas, ko iekļausim šajā koncertprogrammā”.

Uzstāšanās kopā ar māsām Anu un Katrinu Ričiem paredzēta pirmo, bet ne pēdējo reizi, jo, jau vasarā pie skatītājiem dosies muzikāli teatralizēts uzvedums, kur piedalīsies gan māsas Drozdovičas, gan A. Dribas, Riči un vairāki profesionāli aktieri. Koncertā māsas izplidīs vairākas dziesmas spāņu valodā, kā to darījušas jau Dziedošo ģimeņu šova laikā, jo spāņu kultūra māsām ir tuva un īpaša jau kopš bērnības.

Savukārt sākot ar februāri skatītājiem visā Latvijā būs iespēja atkal tikties ar Riču puišiem, kas turpinās koncertēt un dosies koncerttūrē. Tomēr, 8. marta koncerts Spīķeros un pavasara koncerttūre – tās ir divas dažādas programmas, tādēļ – uz tikšanos Staprtautiskajā sieviešu dienā!

Reklāma
Reklāma