Glītrakstīšana pieaugušajiem. Un citas Leļļu muzeja ziņas

Antīko spogulīšu izstāde, kartiņu un vēstuļu pārvēršana mākslas darbos, glītrakstīšanas privātstundas — Latvijas Leļļu muzeja piedāvājums!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ziņa Nr. 1. No 7.janvāra pie Leļļu mākslas muzejā apskatāma jauna izstāde — radiožurnālistes Ilonas Jahimovičas antīko spogulīšu kolekcija. Kolekcijā ir vairāk nekā 100 dažādi mazie spogulīši un to papildina porcelāna figūriņas, senas atklātnītes un litogrāfijas. Izstādes laikā gribētājiem būs iespēja izveidot arī savus spogulīšus. Spogulīšu izstāde būs apskatāma līdz pat 30.janvārim katru dienu, izņemot pirmdienas (Muzeja darba laiki: www.lellumuzejs.wordpress.com).

 

Ziņa Nr. 2. Tāpat līdz 30.janvārim vēl var paspēt apskatīt seno eglīšu rotājumu izstādi, kurā redzami rotājumi no dažādiem materiāliem un dažādās tematikās, bet šogad uzsvars likts tieši uz padomju laiku rotājumiem.

 

Ziņa Nr. 3. Vēl par laikā ceļošanas tēmu — atgādinām, ka jums ir iespēja izmantot profesionālas kaligrāfistes Līvijas Bērziņas pakalpojumus. Katru darba dienu Līvija mitinās pie mums, muzeja telpās, un ir gatava padarīt jūsu apsveikumu kartiņas, ielūgumus, vēstules u.t.t. par īpašu mākslas darbu. Cik jauki būtu, piemēram, savai mīļotajai uzdāvināt mīlestības vēstuli kaligrāfijas rakstā! Starp citu, Līvija pasniedz arī glītrakstīšanas nodarbības. Par to visu sīkāk var sarunāt, zvanot pašai māksliniecei uz numuru 29321680.

Reklāma
Reklāma

 

Ziņa Nr. 4. Ļoti daudz jaunu, jauku lietiņu nu ir arī mūsu mazajā veikaliņā. Nelielu daļu no piedāvājuma ar visām cenām varat aplūkot šeit.

 

Latvijas Leļļu muzejs atrodas Vecrīgā, Teātra ielā 3.