Top šī gada pirmais jauniestudējums – komēdija "Ar vīru nav viegli"

21. janvārī Dailes teātrī notiks 2011. gada pirmā jauniestudējuma pirmizrāde - Reja Kūnija un Džona Čepmena komēdija Ar vīru nav viegli, ko iestudē Dž.Dž.Džilindžers.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jo grūtāk klājas ikdienas dzīvē, jo krāšņāk uzplaukst komēdija. Rejs Kūnijs un Džons Čepmens ir īsti komēdiju virtuozi – ir gandrīz neiespējams izsekot viņu savirpinātajām attiecību, notikumu un pārpratumu kaskādēm.

Elegantajos Londonas apartamentos iet juku jukām. Nepietiek ar laulāto pāru intrigām – tām pa vidu vēl jaucas modīgs dizaineris, krāšņa blondīne un ekstravaganta bērnu grāmatu autore. Kārtīgas izsmiešanās kūre garantēta!

Jaunajā iestudējumā lomas atveidos Vita Vārpiņa (Džoanna Markhema), Ģirts Ķesteris (Filips Markhems), Juris Žagars (Henrijs Lodžs), Sarmīte Rubule (Linda Lodža), Lilita Ozoliņa (Brauna), Intars Rešetins (Alisters Spenlovs), Elīna Dzelme (Silvija), Pēteris Gaudiņš (Volters Pengberns) un Ilze Ķuzule-Skrastiņa (Vilkinsone).

Režisors Dž.Dž.Džilindžers komēdiju Ar vīru nav viegli veido kopā ar scenogrāfu Kristapu Skulti, kostīmu mākslinieci Ilzi Vītoliņu, horeogrāfi Ingu Krasovsku un gaismu mākslinieku Igoru Kapustinu (Igaunija).
 

 

Ieskaties: www.dailesteatris.lv

Reklāma
Reklāma