"Ziemassvētku brīnums" un citas ziemas izrādes Leļļu teātrī

Tuvojoties svētkiem, Latvijas Leļļu teātris kā katru gadu piedāvā saviem skatītājiem īpašu Ziemassvētku repertuāru, gan lielajā, gan mazajā zālē spēlējot skaistās un aizkustinošās ziemas pasakas.

Skats no izrādes Vecīša cimdiņš.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Skats no izrādes "Vecīša cimdiņš".

11. decembrī pirmizrādi piedzīvos muzikālā izrāde bērniem Ziemassvētku brīnums Vijas Blūzmas režijā ar aktieriem Lienīti Osipovu un Anriju Sirmo.

No decembra sākuma repertuārā atgriezušās arī H. K. Andersena Sniega karaliene, M. Stārastes Ziemas pasaka, G. Landau Sniegbaltītes skola, P. Kristofs Sarkanie zābaciņi un D. Strelēvica Vecīša cimdiņš. No 17. Decembra pirms visām Lielās zāles izrādēm un to starpbrīžos pie bērniem viesosies arī Ziemassvētku vecītis.


Latvijas Leļļu teātris svētkos aicina ne tikai uz izrādēm, bet arī piedāvā iespējas iepriecināt bērnus Ziemassvētku vakarā – mazākie priecāsies zem eglītes atrast kādu no izrāžu mūzikas diskiem – dzīvespriecīgās Valda Zilvera dziesmas no Leļļu teātra izrādēm vai nostalģisko Raiņa dzejas un Arvīda Žilinska dziesmu ierakstu Lellīte Lolīte, savukārt pusaudžiem saistošs iestudējums būs Pepija Garzeķe dzīvās rokmūzikas skaņās. Teātris piedāvā iegādāties arī dažāda veida dāvanu kartes, lai katrs pats varētu izvēlēties, kādu izrādi apmeklēt.


Informāciju par Ziemassvētku izrādēm meklējiet www.lelluteatris.lv.

Reklāma
Reklāma

Biļetes nopērkamas Biļešu Paradīzes tirdzniecības vietās, internetā un Latvijas Leļļu teātra kasē.

Informāciju par izbraukuma vai pasūtījuma izrādēm un teātra īpašiem piedāvājumiem svētkos var iegūt, zvanot uz administrāciju – 67285418.
 

Leļļu teāra izrāžu repertuāru skati šeit.