Dailes teātris svinēs jubileju ar koncertstāstu "Spēlēju, dancoju"

Dailes teātra 90. jubilejas kulminācijā 19., 20. un 21. novembrī skanēs koncertstāsts Spēlēju, dancoju.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jubileja ir brīdis, kad iespējams apstāties un atskatīties uz to, kas bijis skaistākais, romantiskākais, veiksmīgākais. Uz tiem, kuri radījuši, veidojuši un apvijuši leģendām Dailes teātri. Šis ir brīdis apliecināt savu mīlestību un atcerēties – lai atkal varētu doties uz priekšu un mainīties uz augšu.

Koncertā piedalīsies visi Dailes teātra esošie, kā arī bijušie aktieri, orķestris Sinfonietta Rīga diriģenta Normunda Šnē vadībā un Kārļa Lāča instrumentālā grupa Jura Vaivoda vadībā. Koncerta īpašie viesi – Maestro Raimonds Pauls, komponisti Juris Karlsons, Arturs Maskats, Uldis Marhilēvičs un Valts Pūce.

Koncertstāsta muzikālais režisors ir Juris Vaivods, režiju veido Laura Groza, bet scenārija autore ir Evita Mamaja. Jubilejas koncertstāsta radošajā komandā darbojas scenogrāfs Mārtiņš Vilkārsis, kostīmu māksliniece Ilze Vītoliņa, horeogrāfe Inga Krasovska, gaismu mākslinieks Mārtiņš Kudiņš un vokālā pedagoģe Ilze Rubiķe,

19. novembrī Dailes teātrī notiekošo gan uz skatuves, gan arī aizkulisēs, gatavojoties jubilejai, būs iespēja vērot tiešraidē LTV1 no plkst. 18.30. Tiešās translācijas no jubilejas piedāvās arī  LR1 un LR3.

Biļetes uz koncertstāstu Spēlēju, dancoju 20. un 21. novembrī plkst. 18.00 var iegādāties Biļešu Paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv.
 

Reklāma
Reklāma