Oktobrī Dailes teātris viesosies Daugavpilī, Ventspilī un Salaspilī

Oktobrī Dailes teātris ar izrādi Ne tāds kā visi citi viesosies Daugavpilī, komēdiju Ja mana sieva uzzinās... rādīs Ventspilī, bet ar izrādi Jērādiņa dosies uz Salaspili. 

Skats no izrādes Ja mana sieva to uzzinās... Foto: Gunārs Janaitis

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Skats no izrādes "Ja mana sieva to uzzinās..." Foto: Gunārs Janaitis

7. oktobrī plkst. 18.30 Daugavpils teātrī aktieri Andris Bērziņš, Ligita Skujiņa, Esmeralda Ermale un Lidija Pupure piedāvās Alekseja Slapovska komitraģēdiju 1 daļā Ne tāds kā visi citi, Anitas Sproģes iestudētajā izrādē solot skatītājiem labu humoru, bagātīgu izdomu un gudru izklaidi. Biļetes, kuru cenas ir 5, 6, 7 un 8 lati, var iegādāties Biļešu Paradīzes un Daugavpils teātra kasēs.

17. oktobrī plkst. 16.00 Ventspils Teātra namā Jūras vārti tiks rādīta komēdija Ja mana sieva uzzinās..., kas 2009./2010. gada sezonā bija skatītāju visvairāk apmeklētā  izrāde Dailes teātrī. Angļu dramaturga Reja Kūnija unikālais komediogrāfa nervs un avantūristiskais temperaments liek smieties visu zemju un kontinentu skatītājiem, izspēlējot Ginesa rekordu grāmatas cienīgu komisko situāciju skaitu un nodrošinot iespējamo smieklu daudzumu. Izrādē, kuras režisors ir Dž.Dž.Džilindžers, spēlē Andris Bērziņš, Artis Robežnieks, Elīna Dzelme, Pēteris Liepiņš, Intars Rešetins, Lauris Subatnieks, Vita Vārpiņa, Marīna Janaus, Ērika Eglija un Aldis Siliņš. Biļešu cenas – 3, 4 un 5 lati. Tās var iegādāties Biļešu servisa un Teātra nama Jūras vārti kasēs.
 
21. oktobrī plkst. 13.00 Salaspils kultūras namā Rīgava izrādē Jērādiņa aktieris Pēteris Liepiņš un komponists Imants Zemzaris izspēlēs Alberta Kronenberga humoristiskos, satīriskos un asprātīgos pantus par mazo pilsētas puišeli, kurš dodas pavadīt vasaru pie sava lauku tēvoča un piedzīvo daudzas jo daudzas dēkas. Biļetes var iegādāties kultūras nama kasē, to cena ir 3 lati.


Uz visām izrādēm pieņem kolektīvos biļešu pieteikumus.
 

 

Reklāma
Reklāma

Ieskaties: www.dailesteatris.lv