Septembrī Dailes teātris viesosies Iecavā un Jelgavā

Septembrī Dailes teātris ar izrādi Ne tāds kā visi citi viesosies Iecavā, bet ar mūsdienu laulības komēdijas Penelope un Diks pēdējo izrādi dosies uz Jelgavu. 

Skats no izrādes Penelope un Diks. Foto: Jānis Deinats.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Skats no izrādes "Penelope un Diks". Foto: Jānis Deinats.

12. septembrī plkst. 17.00 Iecavas kultūras namā aktieri Andris Bērziņš, Ligita Skujiņa, Esmeralda Ermale un Ilze Vazdika piedāvās Alekseja Slapovska komitraģēdiju 1 daļā Ne tāds kā visi citi, Anitas Sproģes iestudētajā izrādē solot skatītājiem labu humoru, bagātīgu izdomu un gudru izklaidi. Biļetes, kuru cena ir 6 lati, var iegādāties Iecavas kultūras nama un Biļešu Paradīzes kasēs.


26. septembrī plkst. 18.00 Jelgavas pilsētas kultūras namā pēdējo reizi tiks spēlēta Viljama Somerseta Moema mūsdienu laulības komēdija Penelope un Diks. Dž.Dž.Džilindžera režisētajā izrādē skatītājiem būs iespēja tikties ar Rēziju Kalniņu, Lauri Subatnieku, Juri Gornavu, Indru Briķu, Pēteri Gaudiņu, Vitu Vārpiņu un Marīnu Janaus. Izrāde ir īsta medusmaize visām tām sievietēm, kuras neprātīgi mīl savu laulāto draugu un tiek pieviltas. Slavenais angļu ironizētājs Moems piedāvā sievietēm drošu recepti, kā atradināt vīrus no vēlmes spert sānsoļus - ļaujiet vīriem vaļu! Biļetes (to cenas ir 5, 6, 7 un 8 lati) var iegādāties Jelgavas pilsētas kultūras nama un Biļešu Paradīzes kasēs.

 

Reklāma
Reklāma

Ieskaties: www.dailesteatris.lv