Ko var redzēt Leļļu teātrī jūnijā?

Pirms sācies aktīvais zaļumos braukšanas laiks dodies kopā ar ģimeni uz Leļļu teātri un noskaties tikko pirmizrādi piedzīvojušās izrādes Lellīte Lolīte un Ērkšķrozīte!

Foto no izrādes Lellīte Lolīte.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no izrādes "Lellīte Lolīte".

Lellīte Lollīte
Režisore Vija Blūzma savā radošajā iztēlē izlolojusi izrādi bērniem no 2 gadu vecuma, no savas dzīves atceroties to, ka meitenes vienmēr ir kārojušas skaistas lelles mirdzošām acīm, puikas smalkus auto spožiem lukturiem. Leļļu un mašīnu mode mainās, bet pieredze, ko bērns gūst rotaļājoties, paliek.
Raiņa dzejas cikls, papildināts ar Arvīda Žilinska bērniem rakstītajām dziesmām Raimonda Petrauska apdarē, izrādē Lellīte Lolīte stāsta par būtisko visos laikos un paaudzēs - mīlestību, draudzību, izpalīdzību, pozitīvām attiecībām, darba tikumu, izpratni par mākslu, fantāzijas burvību, mūziku, norisēm dabā...

 

Ērkšķrozīte

Divi aktieri dzīvi un ilustratīvi uzbur kādu senu notikumu, tajā iesaistot arī skatītājus.
Tas ir stāsts par Karaļu pāri, kuri beidzot kļūst laimīgi vecāki, par Princesīti un 13. Feju...
Un par 100 gadu garo miegu, no kura pamodināt var tikai ar skūpstu.
Pasakas laimīgās beigas piedzīvos visi tie, kuri skatīsies un palīdzēs stāstīt pasaku kopā ar aktieriem Lienīti Osipovu un Anriju Sirmo.

 

Reklāma
Reklāma

Leļļu teātris piedāvā interesantu izrādi pieaugušajiem Kāzas.Stāsts par negaidītu mīlestību. Kāzu nakts mistērija trīs daļās ar starpbrīdi. Ar muzikantiem, bučošanos, līgavas pazušanu un atrašanos, kaušanos, izlīgšanu, nāvi un piedzimšanu. Viss kā pie latviešiem.
Kāzas notiks starp sešiem jauniem teātra aktieriem, kurš dabūs kuru, nāciet un skatieties.

 

Junija repertuāru skaties šeit!