Festivāls ģimenei "Mazā stiprinieka piedzīvojumi"

Šī gada 30. maijā aicinām bērnus un viņu vecākus apmeklēt radošu, aktīvu, sportisku un pārsteigumiem bagātu festivālu Mazā stiprinieka piedzīvojumi, kas norisināsies Mežaparkā. Festivāls tiek rīkots par godu Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai, un to atbalsta ģimenes portāls mammam.lv/tetiem.lv.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mazā stiprinieka piedzīvojumi ir jauns, atraktīvs pasākums, kas paver visdažādākās iespējas visai ģimenei kopā pavadīt dienu, daloties priekā un gūstot jaunu pieredzi. Uzdevumos bērniem tiks atgādināts par svarīgām vērtībām — godīgumu, kārtību, dalīšanos, savstarpēju cieņu, mīlestību un mērķtiecību. Visas šīs īpašības būs palīgs gan ikdienā, gan sarežģītākos uzdevumos, piemēram, meklējot Mazā stiprinieka apslēptos dārgumus.

Ikviens bērns varēs pārbaudīt savus spēkus uzdevumu joslā, kur apslēptos dārgumus, šķetinot uzdevumu pēc uzdevuma, palīdzēs atrast spēkavīrs Raimonds Bergmanis.

Reklāma
Reklāma


Ikviens bērns varēs pārbaudīt savus spēkus uzdevumu joslā, kur apslēptos dārgumus, šķetinot uzdevumu pēc uzdevuma, palīdzēs atrast spēkavīrs Raimonds Bergmanis. Savukārt radošajās darbnīcās varēs iemēģināt roku keramikas mākslā, kā arī piedalīties zīmējumu konkursā — par Stipru ģimeni. Ģimenēm tiks piedāvātas lielās prāta spēles — aktivitātes, kuru uzdevumu izpildei nepieciešama visas ģimenes dalība. Neiztikt bez piepūšamajām atrakcijām, kurās tiks organizētas arī minisacensības.

Paralēli sportiskajām un radošajām aktivitātēm Mežaparka Zaļajā teātrī uzstāsies bērnu vokālā studija Svilpastes un bērnu teātris, savas ašās kāju kustības demonstrēs mazie stepa dejotāji Top Tap Company un pazīstamām melodijām dziedāt līdzi aicinās vokālā grupa Miljons.

Visas dienas garumā tiks rādītas pilnmetrāžas filmas un multiplikācijas filmas bērniem. Aktīvās izklaidēs un spēlēs bērnus iesaistīs iemīļoti pasaku varoņi, ar kuriem kopā varēs arī fotografēties, bet katra paša izvēlētā tēla palīdzēs iejusties seju apgleznošanas stūrītis.


Nepaliec mājās. Nāc kopā ar mums un izbaudi aizraujošu piedzīvojumu. Tiksimies šā gada 30. maijā plkst. 11.00 Mežaparka Zaļajā teātrī! Pateicoties atbalstītājiem, visas aktivitātes festivāla dalībnieki un viesi varēs izbaudīt bez maksas.

Vairāk par festivālu  www.sacensibas.lv un www.parstiprulatviju.lv



Informāciju sagatavoja: Nika Frīdberga