Maijā Dailes teātris viesosies Dobelē un Jelgavā

Maijā Dailes teātris ar koncertuzvedumu Tu esi skaista visos niekos, sīkumos... viesosies Dobelē, bet ar koncertu Labvakar, Latvija! dosies uz Jelgavu.

Kaspara Kvieša foto no koncertuzveduma Labvakar, Latvija.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kaspara Kvieša foto no koncertuzveduma "Labvakar, Latvija".

7. maijā plkst. 19.00 Dobeles pilsētas Kultūras namā skatītājiem koncertprogrammā Tu esi skaista visos niekos, sīkumos... būs iespēja satikt aktierus Vari Vētru un Intaru Rešetinu, kuri aicina uz jautri smeldzīgu un smeldzīgi jautru koncertuzvedumu. Šis ir aktieru veltījums sievietei un tiem skaistajiem, reizēm sāpīgajiem, taču vienmēr neaizmirstamajiem nospiedumiem, ko viņa atstāj vīrieša dzīvē. No humora līdz asarām...

Biļetes, kuru cenas ir 5, 6 un 7 lati, var iegādāties Dobeles pilsētas Kultūras nama kasē.

27. maijā plkst. 19.00 Jāņa Lūsēna muzikālā vakara ar skatītājiem Labvakar, Latvija! radošā komanda viesosies Jelgavas pilsētas Kultūras namā. Jāņa Lūsēna dziesmās iekodēta gan romantika, gan smeldze, gan patriotisms. Tās atpazīst un mīl. Tajās ir laika paradoksi, mīlestība un ilgas. Savulaik grupa Zodiaks kopā ar Jāņa Lūsēna mūziku gāja latviešu popmūzikas avangardā. Tagad ir vērts atgriezties pie šīm jaunu skanējumu iemantojušajām dziesmām, lai pārliecinātos, ka tās ir izturējušas laika pārbaudi. Koncertā komponista mīlestībai un tēvzemei veltītās dziesmas izdzied un izspēlē aktieri Artūrs Skrastiņš, Ģirts Ķesteris, Jānis Paukštello, Ieva Pļavniece, Artis Robežnieks, Sarmīte Rubule, Valdis Liepiņš un Ērika Eglija. Pie klavierēm – Jānis Lūsēns. Koncertā piedalās arī instrumentālā grupa Jura Vaivoda vadībā.

Biļetes (cena no 4 līdz 8 latiem) var iegādāties Biļešu Paradīzes un Jelgavas pilsētas Kultūras nama kasēs.

Uz abām viesizrādēm pieņem arī kolektīvos biļešu pieteikumus.
 

Reklāma
Reklāma