Masku gājiens un akcija "Ar sauli uz spārniem"

Daugavpils bērnu mākslas skolas masku gājiens un akcija „Ar sauli uz spārniem” 22.aprīlī  plkst. 15.00 – 17.30

FOTO: Mammamuntetiem.lv

2010.gada 22.aprīlī no plkst.15.00 – 17.30 Saules skola Bērnu mākslas skola rīko  masku gājienu un akcija Ar sauli uz spārniem, kā arī izstādes atklāšanu Dzelzceļa stacijā.

Pasākuma maršruts: Muzeja iela 3 – Rīgas iela – Dzelzceļa stacija – Skulptūru skvērs pie sv. Pētera baznīcas (Rīgas iela 39)

Aicināti piedalīties visi interesenti!
Mākslas akcija ir kā spēle – tajā ir lomas un sižets. Un gluži kā spēlē nav stingras robežas starp īstenību un izlikšanos – ne viss ir pa jokam un ne viss ir īsts – mēs izspēlēsim īstenību. Pamatmotīvs šajā spēlē ir pavasarim atbilstošs – gājputnu atgriešanās.
Šī mākslas akcija veltīta aktuālai tēmai – tik daudzi aizbrauc no mūsu pilsētas un no Latvijas vispār! Aizbraukšanai ir dažādi iemesli. Kādiem jābūt iemesliem, lai atgrieztos? Un ko, atgriežoties atpakaļ, atnesam sev līdzi?
Viss sākas tā – aizbraucēji, gatavojoties ceļam, paņem līdzi labāko no tā, kas varētu noderēt jaunajā vietā un arī skaistāko no tā, kas bijis. Pavadītāji – sapošas un kuplā skaitā ar laba vēlējumiem dodas pavadīt. Tālāk?!...
Turpinājums... mākslas skolas akcijā Ar sauli uz spārniem. Nāciet un piedalieties!
Būs iespēja lieliem un maziem piedalīties krāsainā masku gājienā, fotografēties ar unikāliem mākslas darbiem, kā arī piedalīties mākslas objekta izveidē pilsētā. Nav nepieciešama ne iepriekšēja sagatavošanās, ne dalības maksa, ne materiāli radošajam darbam. Viss būs pieejams uz vietas.  Vajadzīga tikai vēlēšanās līdzdarboties! Piedalies arī Tu!
Ieteicams līdzi paņemt svilpīti vai kādu citu vienkāršu mūzikas instrumentu.

Lai saulains un ar radošām iecerēm piepildīts šis pavasara laiks!

Uz tikšanos 22.aprīlī!
 

Reklāma
Reklāma