Izdevniecība “Neputns” aicina uz pagalma svētkiem un Luīzes Pastores jaunās grāmatas “Raiņa ielas cirks” atvēršanu

23. augustā kā katru gadu izdevniecība “Neputns” rīko noliktavas tīrīšanu, šoreiz tā notiks gan klātienē Tērbatas ielas 49/51 pagalmā, gan mājaslapā www.neputns.lv. Turklāt īstai svētku sajūtai Tērbatas ielas pagalmā atklāsim arī Luīzes Pastores jauno grāmatu “Raiņa ielas cirks”.
Izdevniecība “Neputns” aicina visus interesentus uz pagalma svētkiem 23. augustā no 11.00 līdz 18.00.

FOTO: Publicitātes foto

Izdevniecība “Neputns” aicina visus interesentus uz pagalma svētkiem 23. augustā no 11.00 līdz 18.00.

Jaunā Luīzes Pastores grāmata “Raiņa ielas cirks” ir stāsts par saprašanos vienas ielas garumā. Jūle un Margrieta dzīvo katra savā ielas galā, bet viņu ikdienas notikumos cieši iesaistīti teju visi garās Raiņa ielas iemītnieki. Raiņa ielā prot draudzēties, garlaikoties, mācās atvadīties un sērot, un vissvarīgākais – te zina, kā visiem kopā radīt svētkus.

 

Priecāsimies redzēt jaunos lasītājus Luīzes Pastores grāmatas atvēršanas pasākumā plkst. 16.00! Luīze būs parūpējusies par uzdevumiem un atrakcijām bērniem. 

Pagalmā kā vienmēr būs iespēja satikt teju visu “Neputna” redakciju, kā arī jaunās grāmatas radošo komandu – pašu Luīzi, ilustratori Ievu Jurjāni un dizaineru Alekseju Muraško.

 

“Neputna” galerijā no 17. augusta būs apskatāma Ievas Jurjānes “Raiņa ielas cirkam” tapušo ilustrāciju izstāde.

Reklāma
Reklāma

 

Aicinām visus interesentus uz “Neputna” pagalma svētkiem 23. augustā no 11.00 līdz 18.00 (mājaslapā atlaides būs spēkā visu diennakti)! Starp nocenotajām grāmatām būs meklējama dzeja, esejas, grāmatas no “Latvijas mākslas klasikas” sērijas, mākslas un foto albumi par 1, 2, 3, 5 un 10 eiro.

 

Saistītie raksti