Atkārtoti iznākusi Edgara Imanta Siliņa grāmata “Lielo patiesību meklējumi”

Apgādā “Jumava” atkārtoti iznākusi Edgara Imanta Siliņa grāmata “Lielo patiesību meklējumi”. Pirmo reizi grāmata dienas gaismu ieraudzījusi 1999. gadā, tad atkārtoti iznākusi 2002. un 2006. gadā. Šogad grāmata tiek izdota jau ceturto reizi. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tas, ka grāmata piedzīvojusi tik daudz izdevumu, ir pierādījums, ka tā savu aktualitāti nav zaudējusi un autora spēja vienkārši runāt par sarežģīto valdzina vairākas lasītāju paaudzes.


“Edgara Imanta Siliņa “Lielo patiesību meklējumi” ir izcila latviešu zinātnieka — organisko cietvielu fizikas skolas izveidotāja Latvijā — ļoti personisks un tādēļ uzrunājošs stāsts par viņa paša patiesības meklējumiem mūža garumā.

Lielo patiesību meklējumi

Neatkarīgi no tā, kādas patiesības tikušas atklātas pirms mums, sava patiesība, sava dzīves izpratne un dzīves garša katram ir jāatrod pašam. Taču ir labi, ja šajos meklējumos gadās sastapt labu skolotāju, kāda ir Edgara Imanta Siliņa grāmata.” (Mārcis Auziņš, Latvijas Universitātes Fizikas un matemātikas fakultātes profesors.)


“Edgars Imants Siliņš ar savu smalkjūtīgas mīlestības un tolerances attieksmi pret ģimeni, līdzcilvēkiem, pret savu zinātnieka un filozofa misiju ir ne vien meklējis lielās patiesības, bet arī atradis vienu no būtiskākajām, pierādījis ar savu dzīvi un darbu, varbūt pats to neapzinādamies, ka ir iespējama harmonija, kur mīlestība, zināšanas un darbs ir ideālās proporcijās, kas veidojusi viņa paša personību.” (Māra Rikmane, māksliniece.)


“Aiz lielās patiesības ir vēl lielāka patiesība, bet kam pieder autortiesības uz galējo Īstenību? Edgars Imants Siliņš ir visu laiku izcilākais Latvijas zinātnes un gara domas “Priesteris”, šo grāmatu var uzskatīt par mūsdienu intelektuālo Bībeli, kas tuvina izpratnei par noslēpumainā, transcendentālā Absolūta izpausmi neduālā fenomenā.” (Pēteris Kļava, bērnu reanimatologs.)

Reklāma
Reklāma

 

Grāmatu var iegādāties visās Latvijas grāmatnīcās.

Ieskaties: www.jumava.lv