PLASTILĪNA NOSLĒPUMI Dzīvnieki mājā un sētā

Iznākot Ronija Orena grāmatai “Plastilīna noslēpumi”, aicinām bērnus un citus interesentus uz plastilīna veidošanas meistarklasēm!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vai esi gatavs aizraujošiem piedzīvojumiem kopā ar plastilīna meistaru Roniju Orenu? “Jāņa Rozes apgādā” nupat latviski izdota šī pasaulē slavenā Izraēlas mākslinieka grāmata “Plastilīna noslēpumi. Dzīvnieki mājā un sētā”. Atzīmējot grāmatas iznākšanu, Rīgā, Liepājā un citviet Latvijā notiks Ronija Orena plastilīna veidošanas meistarklases. Dalība tajās ir bez maksas, piedalīties aicināti bērni no piecu gadu vecuma.

 

Par ko bērna rokās spēj pārvērsties gabaliņš plastilīna? Tā allaž ir interesanta un aizraujoša improvizācija, kas atklāj bērna talantu. Izraēlas Mākslas un dizaina akadēmijas Bezalel profesora Ronija Orena nodarbībās mazie domā, fantazē, izgudro, realizē savas radošās ieceres un analizē rezultātus. Vienlaikus viņi iemācās mīlēt dabu un dzīvot saskaņā ar apkārtējo pasauli. Jaunā grāmata “Plastilīna noslēpumi. Dzīvnieki mājā un sētā” palīdzēs jums audzināt un labāk iepazīt savu bērnu. 


Grāmatas autors Ronijs Orens ir pasaulē pazīstams mākslinieks un pedagogs. Viņš ilustrējis vairāk nekā 30 bērnu grāmatas, kuru kopējais metiens pārsniedz miljons eksemplāru. Pēc viņa animācijas metodes veidotas neskaitāmas multiplikācijas filmas bērniem, kas pārraidītas daudzos pasaules nozīmīgākajos televīzijas kanālos – Disney Channel, BBC, Channel 4 u. c. Plašāka informācija par autoru pieejama viņa mājas lapā: www.ronysclayground.com  


Grāmatu “Plastilīna noslēpumi. Dzīvnieki mājā un sētā” no ivrita tulkojusi Lolita Tomsone, tā ierobežotā daudzumā būs pieejama grāmatnīcās “Jānis Roze”. 
Grāmata izdota ar Izraēlas Valsts vēstniecības Latvijā atbalstu un kā dāvinājums ceļos uz Latvijas izglītības iestādēm, slimnīcām, krīzes un aprūpes centriem, bibliotēkām u. tml.

Reklāma
Reklāma

 

 

Ieskaties: www.jr.lv