Divu dienu diēta

“Ievērojiet diētu divas dienas nedēļā. Ēdiet normāli pārējās piecas dienas.” Tas ir galvenais nosacījums, kas jāievēro tiem, kas ietur divu dienu diētu. Doktores Mišelas Hārvijas un profesora Tonija Hauela grāmata ir domāta ne tikai tiem, kas cieš no liekā svara problēmām, bet arī tiem, kas vēlas dzīvot pilnvērtīgu dzīvi bez veselības traucējumiem. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Abi zinātnieki grāmatā skaidro, kā ēdiens un ēšanas paradumi ietekmē mūsu organismu un pašsajūtu. Ilgu pētījumu rezultātā viņi ir izstrādājuši diētu, kas atšķiras no mums jau zināmajām.

Grāmatas autori lasītājam draudzīgi un saprotami izstāsta divu dienu diētas būtību, paskaidro, kā nodrošināt šīs diētas efektivitāti un atgādina, cik svarīgi ir kļūt fiziski aktīvam un saglabāt slaidumu. Autori vērš uzmanību uz sabiedrības aptaukošanās tendenci mūsdienu Rietumu sabiedrībā.

 

Grāmatas pielikumos atradīsiet tabulu ķermeņa tauku īpatsvara noteikšanai, ieteikumus, kā kļūt aktīvākam ikdienā, 12 nedēļu treniņu plānu, kā arī norādes uz dažādiem interneta resursiem ar veselīga dzīvesveida ieteikumiem. “Divu dienu diētā” ietverti arī ēdienkartes plānotāji un bagātīgs recepšu klāsts divām atslodzes un pārējām nedēļas dienām. 

“Kā divu dienu diēta izceļas daudzo dažādo diētu vidū? Tā veidota ar mērķi palīdzēt izdarīt pareizo izvēli, zaudēt svaru, mainīt ieradumus un aktīvi uzlabot veselību bez sajūtas, ka kaut kas tiek liegts. Darbā ar cilvēkiem, kuri vairākkārt ievērojuši diētas, esam pārliecinājušies, ka šī unikālā pieeja piedāvā reālu alternatīvu ikvienam, kurš piedzīvojis negatīvu pieredzi tradicionālo diētu ievērošanā. Mūs tik ļoti iespaidoja divu dienu diētas pozitīvie rezultāti, ka vēlējāmies darīt to pieejamu visiem, kuriem ir – vai agrāk ir bijušas – grūtības nomest svaru. Daudziem mūsu pacientiem divu dienu diēta palīdzējusi kļūt slaidākiem un veselīgākiem. Mēs ceram, ka tā notiks arī ar jums.” (Mišela Hārvija, Tonijs Hauels)

Reklāma
Reklāma

 

Visi autoru ienākumi no šīs grāmatas pārdošanas tiks nodoti Krūts vēža profilakses centram Genesis (reģistrētais labdarības mērķa numurs 1109839) www.genesisuk.org.

No angļu valodas tulkojusi Maija Brūvere un Renāte Punka

Māksliniece Sana Romanovska

 

Ieskaties: www.jr.lv