Grāmata: Diēta — ātri, viegli, efektīvi

Latvijā ir radīta grāmata par diētu, kas pirmo reizi pasaulē spēj pielāgoties katram atsevišķam lasītājam. Grāmata Diēta ātri, viegli, efektīvi ir interaktīva rotaļa pieaugušajiem, kuri grib samazināt savu svaru.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Materiāls ir viegli lasāms un ātri saprotams. Ar šo grāmatu ir izveidota unikāla, ātri apgūstama metode, kā viegli iemācīties, efektīvi un veselīgi samazināt lieko svaru.

Šāda tipa grāmata — programma pasaules tirgū vēl nav redzēta. Grāmatas lasīšanu var pielīdzināt individuālai vizītei pie diplomēta dietologs, jo lasīšana, jeb darbs ar grāmatu, katram atsevišķam lasītājam sniedz skaidrojumus un ieteikumus tikai par viņa individuālajām problēmām.

Liekais svars rodas viegli un patīkami. Šī grāmata ir individuāls palīglīdzeklis tiem, kuri no liekā svara grib atbrīvoties viegli un patīkami.

Grāmatā iekļautā informācija būtu jāzina ikvienam. To spēj apgūt un ievērot jebkurš cilvēks, bez īpašām zināšanām medicīnā un speciāla aprīkojuma

Jau otrajā nedēļā pēc izdošanas grāmata Diēta. Ātri, viegli, efektīvi nokļuva pirmajā vietā Latvijas lielākajā grāmatu mazumtirdzniecības tīklā — Apgāda Zvaigzne ABC grāmatnīcās, apsteidzot Stīgu Lārsonu un citus pasaules bestsellerus.
 

Reklāma
Reklāma