Piedalies aptaujā un izsaki viedokli: vai vecākiem bērna kopšanas atvaļinājuma laikā vajadzētu atļaut strādāt

Vai un cik lielus papildu ienākumus vajadzētu ļaut saņemt vecākam, kamēr viņš atrodas bērnu kopšanas atvaļinājumā un saņem valsts pabalstu? Aicinām piedalīties aptaujā tos vecākus, kuri ir bijuši bērna kopšanas atvaļinājumā, plāno to izmantot vai šobrīd atrodas bērna kopšanas atvaļinājumā.
Aicinām vecākus dalīties pieredzē vai pārdomās par algota darba iespējām vecākiem, kas atrodas bērna kopšanas atvaļinājumā. Datus anonīmā un apkopotā veidā Mammamuntetiem.lv nodos politikas veidotājiem.

FOTO: Shutterstock.com

Aicinām vecākus dalīties pieredzē vai pārdomās par algota darba iespējām vecākiem, kas atrodas bērna kopšanas atvaļinājumā. Datus anonīmā un apkopotā veidā "Mammamuntetiem.lv" nodos politikas veidotājiem.

Par algota darba iespējām vecākiem bērna kopšanas atvaļinājuma laikā politikas veidotāji spriedīs otrdien, 23. janvārī, Saeimas Nevienlīdzības apakškomisijas sēdē. Arī vecāku organizācija "Mammamuntetiem.lv" ir aicināta piedalīties sēdē, tāpēc būsim pateicīgi, ja paudīsi savu viedokli vai pieredzi šajā aptaujā.

 

Aptauja ir anonīma, tās aizpildīšana aizņems vien pāris minūtes tava laika. Dati tiks izmantoti apkopotā veidā; iespējams, atsevišķas brīvās atbildes tiks citētas. 

Reklāma
Reklāma

Saistītie raksti