Pasaulē progresīvākā metode klavierspēles apguvei – aicina skolotāja Inese Zandere

Skolas gaitas uzsākot, gan lieli, gan mazi ir aicināti uz tikšanos, lai apgūtu klavierspēli pēc vislabākās un progresīvākās klavierspēles metodes pasaulē – Suzuki klavierspēles metodes.
Inese Zandere ir otrā skolotāja Latvijā, kura pabeigusi Eiropas Suzuki asociācijas 5. Suzuki skolotāja klavierspēles līmeni.

FOTO: Shutterstock.com

Inese Zandere ir otrā skolotāja Latvijā, kura pabeigusi Eiropas Suzuki asociācijas 5. Suzuki skolotāja klavierspēles līmeni.

Spēlēt klavieres pēc šīs metodes apgūst tieši tāpat kā dzimto valodu – vispirms klausoties un tad spēlējot. 

 

Suzuki filozofijas stūrakmens ir klausīšanās. Mācoties Suzuki klavierspēles programmā, katrs skolēns zinības un prasmes apgūst individuālā tempā pēc savām spējām un uztveres. 

 

Suzuki klavierspēles programmā katru nedēļu notiek individuālā stunda, vērošana un arī grupu nodarbība.

Reklāma
Reklāma

 

“Šobrīd esmu tikai otrā skolotāja Latvijā, kura ir pabeigusi Eiropas Suzuki asociācijas 5. Suzuki skolotāja klavierspēles līmeni. To ieguvu šā gada jūlija vidū, un tā ir augstākā Suzuki klavierspēles skolotāja kvalifikācija,” stāsta Inese Zandere un piebilst, ka šīs prasmes apguvusi Starptautiskajā Suzuki skolotāju apmācībā Irijā, Skotijā un arī Latvijā. “Esmu sadarbojusies ar dažādiem Suzuki skolotājiem no Īrijas, Skotijas, Spānijas, Lietuvas un Igaunijas.”
 

  • Suzuki klavierspēles mācības notiek Rīgā, Cēsu ielā 8.
  • Interesentiem lūgums zvanīt 29397452 vai rakstīt uz e-pastu zandereinese1@gmail.com. 

Saistītie raksti