Aptauja skolēnu vecākiem: kas jūs satrauc un iepriecina, domājot par sava bērna dzīvi? Piedalies un laimē AKROPOLE dāvanu karti 100 EUR vērtībā!

Sagaidot jauno mācību gadu, vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” aicina skolēnu vecākus līdz 18. septembrim piedalīties aptaujā. Viens laimīgais respondents balvā saņems tirdzniecības un izklaides centra "Akropole" dāvanu karti 100 EUR vērtībā! Balvu izloze notiks 19. septembrī.
Kas tevi kā vecāku iepriecina sava bērna ikdienas gaitās?

FOTO: Shutterstock.com

Kas tevi kā vecāku iepriecina sava bērna ikdienas gaitās?

Paldies visiem dalībniekiem, aptauja ir noslēgusies! Ar balvas ieguvēju sazināsimies individuāli, laimīgā e-pasts sākas ar guntaperk….

 

Aptaujas aizpildīšana aizņems aptuveni 10 minūtes tava laika, taču būs nozīmīga, izzinot problēmas, ar kurām saskaras vecāki un arī paši skolēni. Aptauja ir anonīma, atbildes tiks izmantotas apkopotā veidā, atsevišķos gadījumos citējot brīvo atbilžu fragmentus.

Reklāma
Reklāma

 

Lai vecākiem sniegtu informatīvu atbalstu, par aptaujā apzinātajām problēmām vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” gatavos rakstu sērijas un video tiešraides ar ekspertiem, kā arī aptaujas datus nodos un apspriedīs ar atbilstošās jomas ministrijām. 
 

Saistītie raksti