14 gadu vecā influencere Lil Tay ir dzīva. Pusaudze atklāj, kas īsti notika

Šonedēļ sociālajos tīklos zibenīgi izplatījās paziņojums, ka negaidīti miruši 14 gadu vecā influencere Lil Tay un viņas brālis. Meitenei ir milzīga ietekme pusaudžu vidū - viņai seko vairāk nekā 3,5 miljoni cilvēku visā pasaulē. Nu izrādījies, ka ziņa par Lil Tay nāvi ir meli, vēsta TMZ.
Četrpadsmit gadu vecā tīne, kurai seko vairāk nekā 3,5 miljoni cilvēku, ziņo, ka ir dzīva. Tās bija ļoti traumatiskas 24 stundas, teikts Lil Tay paziņojumā. (Foto: https://www.instagram.com/liltay/)

FOTO: Publicitātes foto

Četrpadsmit gadu vecā tīne, kurai seko vairāk nekā 3,5 miljoni cilvēku, ziņo, ka ir dzīva. "Tās bija ļoti traumatiskas 24 stundas," teikts Lil Tay paziņojumā. (Foto: https://www.instagram.com/liltay/)

Lil Tay daudzajos fanos šī ziņa, kas tika publicēta influenceres Instagram profilā, raisīja šoku un skumjas. Taču viņi pauda arī aizdomas, ka kaut kas tur ir aizdomīgs un nav tīrs, un tā izrādījusies taisnība.

Foto: https://www.instagram.com/liltay/
 

Sociālo mediju zvaigzne Lil Tay ir dzīva un vesela, liecina viņas ģimenes paziņojums, kas sniegts medijam TMZ. Tas tika publicēts dienu pēc viltus ziņām. "Es vēlos skaidri pateikt, ka es un mans brālis esam drošībā un dzīvi, bet man tik ļoti sāp sirds un ir grūti pat atrast pareizos vārdus. Tās bija ļoti traumatiskas 24 stundas.

 

Vakar visu dienu tiku bombardēta ar neskaitāmiem sirdi plosošiem un asaru pilniem telefona zvaniem no tuviniekiem, kas visi mēģināja atrisināt šo putru," teikts paziņojumā. Lil Tay apgalvo, ka viņas Instagram kontu "kompromitēja trešās puses, un tas tika izmantots, lai izplatītu šokējošu dezinformāciju un baumas". "Pat mans vārds bija nepareizs. Mans īstais vārds ir Tay Tian, ​​nevis Klēra Hopa," viņa raksta.

Foto: https://www.instagram.com/liltay/

 

Lil Tay pateicas uzņēmumam "Meta", kas palīdzēja viņai atgūt savu "Instagram" kontu, un ziņojums par 14 gadu vecās reperes un viņas brāļa nāvi no viņas profila nu ir izdzēsts. Tiesa, Lil Tay popularitāti un sekotāju skaitu šī ažiotāža noteikti ir palielinājusi. Ja vakar "Instagram" viņai sekoja 3,4 miljoni fanu, tad šorīt profilam jau ir vairāk nekā 3,5 miljoni sekotāju.

 

Jau vēstīts, ka par četrpadsmitgadnieces Lil Tay un viņas brāļa nāvi ziņoja medijs Thesun.co.uk. "Ar smagu sirdi mēs dalāmies ar šokējošo ziņu par mūsu mīļotās Klēras pēkšņo un traģisko nāvi," vēstīja nu jau izdzēstais ieraksts Lil Tay "Instagram" profilā.

Reklāma
Reklāma

Foto: https://www.instagram.com/liltay/

 

“Mums nav vārdu, lai izteiktu nepanesamo zaudējumu un neaprakstāmas sāpes. Šāds iznākums bija pilnīgi negaidīts un mūs visus šokēja. Viņas brāļa nāve vēl vairāk pastiprina mūsu bēdas.” Ierakstā bija minēts, ka ģimene ir lūgusi saglabāt privātumu, sērojot par Lil Tay un viņas brāli. "Klēra uz visiem laikiem būs mūsu sirdīs, viņas prombūtne atstās neaizvietojamu tukšumu, ko izjutīs visi, kas viņu pazina un mīlēja," bija teikts paziņojumā.

Foto: https://www.instagram.com/liltay/

 

Sīkāka informācija par viņu nāvi tobrīd nebija zināma. 

Lil Tay kļuva populāra sociālajos tīklos 2018. gadā pēc piedalīšanās vairākos video, kuros viņa dižojas ar savu bagātību un bieži lieto rupjus vārdus. Tolaik viņai bija vien deviņi gadi.

 

Mazās kanādiešu meitenes soctīklu ierakstos bieži bija redzami kautiņi un video, kuros viņa met zemē lielas naudas kaudzes, lecot iekšā un ārā no eksotiskām sporta automašīnām.

 

Paziņojums par viņas nāvi izraisīja plašu ažiotāžu Lil Tay fanu vidū. "Parasti es neticu konspirācijas teorijām, taču šis ir dīvaini," vēstī kāds komentārs, kurš saņēmis vairāk nekā 5400 piekrītošu "like" sirsniņu. "Te ir iesaistīti viņas vecāki, un jūs mani nepārliecināsiet par pretējo," uzskata cits komentētājs, kura ieraksts saņēmis vairāk nekā 500 "like" sirsniņu.

Saistītie raksti