Ugunsgrēkā izglābušās meitenes ģimenei nepieciešama līdzcilvēku palīdzība

Meitene, kura ugunsgrēkā zaudēja mammu un vecmāmiņu, bet pati brīnumaini izglābās no liesmām, izrāpjoties pa logu un pārlienot pie kaimiņiem, tagad dzīvos pie savas krustmātes. Lai atgūtos no smagajiem pārdzīvojumiem un sāktu dzīvi gandrīz no jauna, ģimenei nepieciešams finansiāls atbalsts, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".
Ugunsgrēkā bojā gāja meitenes mamma un vecmāmiņa, un tagad par vienpadsmit gadus veco Miroslavu rūpes uzņēmusies krustmāte Jūlija.

FOTO: Shutterstock.com

Ugunsgrēkā bojā gāja meitenes mamma un vecmāmiņa, un tagad par vienpadsmit gadus veco Miroslavu rūpes uzņēmusies krustmāte Jūlija.

Nelaime izcēlās nakts laikā Valdlaučos, Bauskas ielas 207. nama piektajā stāvā. 

Liktenīgajā naktī vienpadsmit gadus vecā Miroslava zaudēja ne tikai visu iedzīvi, bet arī ģimeni, jo uguns liesmas paņēma mammas un vecmāmiņas dzīvības. Vectēvs tobrīd bijis no degšanas tālākajā istabā, un ugunsdzēsējiem izdevās viņu izglābt. 

 

Par meiteni rūpes uzņēmusies krustmāte Jūlija, kura stāsta, ka meitene zina par notikušo traģēdiju, bet nespēj to pieņemt. Savukārt vectēvs drīzumā tiks izrakstīts no slimnīcas.

 

 

Jūlijai ir sava ģimene, un ilgtermiņā pieņemt vectēvu šaurajā dzīvoklī nebūs ērti, tāpēc viņa ļoti vēlas izremontēt izdegušo dzīvokli, lai vectētiņam būtu atkal savs jumts virs galvas. Par to, vai dzīvoklis ir bijis apdrošināts, krustmāte uzzinās tikai pēc dokumentu sakārtošanas, taču vectēvam mājas ir vajadzīgas jau tagad. 

 

Reklāma
Reklāma

Lai Vladimirs varētu atgriezties pēc iespējas ātrāk ierastajā vidē, ikviens var ziedot, zvanot:

  • 90203909 un ziedojot 1,50 eiro, 
  • 90006860, kur maksa par zvanu ir 4,27 eiro. 

 

Tad arī Miroslava, kura dzīvos pie krustmātes, varēs regulāri apciemot vectētiņu.

 

Jūlija izsaka lielu pateicību visiem, kas jau ir palīdzējuši un ziedojuši, atbalstījuši ne tikai ar mantām, bet arī morāli.

 

Avots: TV3 raidījums “Degpunktā

Saistītie raksti