Sievieti ar bērniem tumsā uz ceļa teju nogalina dzērājšoferis

“Es satiku slepkavu! Viņš gribēja nogalināt mani un manus bērnus! Manus bērnus! Un mani! Viņš bija pie stūres, es arī. Tikai es biju skaidrā un braucu, ievērojot noteikumus apdzīvotā vietā, viņš – lidoja ar 2,4 promilēm!” tā sākas kādas autoavārijā izdzīvojušas sievietes stāsts, kas sociālajos tīklos labāk par jebkādām reklāmas kampaņām demonstrē to, cik bezatbildīgi ir atrasties pie stūres dzērumā.
Viņš bija pie stūres, es arī. Tikai es biju skaidrā un braucu, ievērojot noteikumus apdzīvotā vietā, viņš – lidoja ar 2,4 promilēm!”

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"Viņš bija pie stūres, es arī. Tikai es biju skaidrā un braucu, ievērojot noteikumus apdzīvotā vietā, viņš – lidoja ar 2,4 promilēm!”

Par piedzīvoto ceļā no Siguldas portālā “Facebook” izstāstījusi Liene.

"Vakaros tumsā braucu pa šoseju, jo nepatīk satikt dzīvniekus uz lauku ceļiem, šovakar domāju – kāda starpība, kur braucu uz 70 km/h – caur Stīveriem vai pa šosejas bedrēm. Un tā es braucu… Stīveros liels līkums ir, braucu ap 55 km/h, tūliņ Stīveri beidzas, domāju, uzņemšu ātrumu tad. Pavisam tuvu aizmugurē man nepacietīgs “bembis”, es turpinu braukt “lēnu”, jo apdzīvota vieta vēl nav beigusies. 

 

Un tad redzu, ka pretī līkumā lielā ātrumā nesas auto, baaaac, viņš brauc taisni! Negriež līkumā! Aaaa – viņš ir manā joslā! Man pretī brauc! Bērni!” – atstāstu sāk Liene.

 

Savu auto viņa tobrīd parāvusi pa labi grāvja virzienā. Atskanējis troksnis, jo viņas sānā ietriecies pretī braucošais auto, sagriežot viņu virpulī un noraujot Lienes automašīnai aizmugurējo riteni.

 

Reklāma
Reklāma

"Attopamies – salonā deg gaismas, viss mirgo, panelis kliedz – avārijas režīms, sānu “airbagi” izsprāguši,” turpina sieviete.

Viņa pauž sašutumu par to, ka šādi autovadītāji tiek pie iespējas uz Latvijas ceļiem gan izaicināt savu likteni, gan arī pakļaut citu – tostarp bērnu – dzīvības nāves briesmām.

 

 

Saistītie raksti