Uzmanīgi: pastaiga pa Ķengaraga promenādi var beigties ar pamatīgu savainojumu

Kāda sieviete pastaigas laikā Rīgā pie Daugavas atradusi zemē iedurtas vairākas paštaisītas ierīces ar naglām. Skaidri redzams, ka kāds to gatavošanai veltījis gan līdzekļus, gan daudz sava laika, tikai vietējiem grūti noticēt, ka kāds tiešām vēlas ar nolūku savainot cilvēkus un viņu četrkājainos draugus, vēsta TV 3 raidījums "Degpunktā".
Attēlam ilustratīva nozīme.

FOTO: Shutterstock.com

Attēlam ilustratīva nozīme.

Valentīna ar draudzeni bija devusies pastaigā pa Ķengaraga promenādi un nolēma nofotografēties rudens lapās pie Gulbju pludmales Daugavmalā, kad sadūra kāju.

Par laimi, sieviete netika pie lieliem savainojumiem, tomēr atradums bija šokējošs. Visu uzieto sievietes izmeta atkritumos un informēja apkārtnē dzīvojošos sociālajos tīklos: 

 

“Paskatieties, kāds atradums! Tā ir nagla, kas nāk ārā no zāles. Nu, kādu trīs pirkstu garumā. Varat iedomāties, tā pārdurs gan kurpi, gan čību, jebko citu. 

 

Reklāma
Reklāma

Un tas simtprocentīgi ir izdarīts apzināti; ja noņem zāli, var redzēt, ka tas ir diezgan stipri iedzīts zemē. Es pagāju tālāk un atradu vēl vienu tādu pašu. Un tas nav nejauši. Un tas atrodas Ķengaragā, promenādē. Tajā pat vietā, kur visbiežāk nāk barot gulbjus.”

 

Arī “Degpunktā”, pastaigājoties gar Daugavu, atrada dažus bīstamos pašmontētos priekšmetus. Cik ilgi tie tur jau nogulējuši, nav zināms, taču, salīdzinot ar vasarā “TikTok” video redzamajiem, tagad atrastie ir uzlaboti.

Saistītie raksti