Vēl līdz nedēļas beigām iespējams iesaistīties labdarības akcijā “Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā!”

Iedzīvotājiem līdz šīs nedēļas beigām, 28. augustam, ir iespēja atbalstīt maznodrošinātās daudzbērnu ģimenes, kā arī Ukrainas bēgļu ģimenes, kuru bērni šogad Latvijā uzsāks skolas gaitas dažādos Latvijas reģionos. Šobrīd akcijas “Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā!” ietvaros aktīvi tiek ziedotas skolas somas, kancelejas piederumi, burtnīcas, klades un zīmēšanas albumi. Visnepieciešamāko lietu sarakstā vēl aizvien ir skolas apģērbi, sporta apavi, pusdienu kārbiņas un sporta pudeles. Labdarības akcijā ar savu ziedojumu iesaistījies arī aptieku tīkls “Euroaptieka”, ziedojot bērniem C vitamīnu.
Šī labdarības akcija noris jau trešo gadu.

FOTO: Publicitātes foto

Šī labdarības akcija noris jau trešo gadu.

Labdarības akcija “AKROPOLE” iepirkšanās centros noslēgsies 28. augustā. Visas saziedotās mantas un līdzekļus Ziedot.lv novirzīs tām ģimenēm, kas finansiālu iemeslu dēļ nespēj saviem bērniem sagādāt skolas lietas, un parūpēsies, lai viss nepieciešamais nonāktu līdz adresātiem uz pašu mācību gada sākumu. Savus ziedojumus ikvienam ir iespēja atnest uz iepirkšanās centriem “AKROPOLE Alfa” (Brīvības gatve 372) vai “AKROPOLE Rīga” (Maskavas iela 257), atstājot īpašajās ziedošanas kastēs ar uzrakstu “Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā!”. 

 

Īpašās ziedošanas kastes atrodas “AKROPOLE Rīga” pasākumu zonā starp A un F ieejām, kā arī “AKROPOLE Alfa” – blakus “Rimi” ieejai. Nodot ziedojumus var katru dienu abu iepirkšanās centru darba laikā.

 

Labdarības akciju jau trešo gadu organizē iepirkšanās centri “AKROPOLE” kopā ar partneriem – vecāku organizāciju “Mammām un tētiem”, savukārt šogad partneru lokam pievienojusies arī labdarības organizācija Ziedot.lv. Labdarības akcija tiek organizēta ar mērķi palīdzēt skolēniem un viņu ģimenēm labāk sagatavoties pirms jaunā mācību gada sākuma. 

Reklāma
Reklāma

 

Atbalstīt ģimenes var arī finansiāli, ziedojot ar bankas pārskaitījumu mājaslapā www.ziedot.lv, sadaļā “Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā!”. Ziedojuma apjoms ir brīvprātīgs un ziedojumu veikt tiešsaistē būs iespējams arī pēc 28. augusta.

 

Saistītie raksti