PVO interneta vietni Latvijā rotās sieviete Rucavas tautastērpā

Noslēdzoties fotokonkursam "Veselīga Latvija", izvēlētas piecas labākās fotogrāfijas Pasaules Veselības organizācijas (PVO) pārstāvniecības Latvijā interneta vietnei. Par pašu labāko atzīta tirgus fotogrāfija ar sievieti Kurzemes novada Rucavas tautastērpā un pieskaņotā sejas maskā, kuras autors ir liepājnieks Normunds Kaprano.
No 21 dalībnieka iesūtītajām 138 fotogrāfijām pirmo vietu ieguvusi Normunda Kaprano fotogrāfija “Tirgošanās”.

FOTO: Publicitātes foto

No 21 dalībnieka iesūtītajām 138 fotogrāfijām pirmo vietu ieguvusi Normunda Kaprano fotogrāfija “Tirgošanās”.

No 21 dalībnieka iesūtītajām 138 fotogrāfijām pirmo vietu ieguvusi Normunda Kaprano fotogrāfija “Tirgošanās”. 2. vietu – “Rudens fiziskās aktivitātes”, kuras autors ir Andris Vētra; Juris Bērziņš-Soms ir autors fotogrāfijām, kuras ieguvušas 3. un 4. vietu – “Spēks un izturība Ventas rumbas platumā” un “Ikvienā ir spēks”; piektās labākās fotogrāfijas – “Pilsēta kustībā” – autors ir Aivis Stračinskis.

“Es neuzskatu, ka esmu profesionālis. Ir daudzas lietas, kas man vēl būtu jāiemācās, un es arī tiecos pēc tā. Man ir izaicinājums atrast savu rokrakstu, vienlaikus pieturoties pie klasiskām vērtībām. Esmu Liepājas Tautas fotostudijas “Fotast” biedrs,” par sevi stāsta liepājnieks Normunds Kaprano.

Fotokonkurss “Veselīga Latvija” tika rīkots, lai izvēlētos fotogrāfijas topošajai PVO Eiropas Reģiona pārstāvniecības Latvijā interneta vietnei, 

un tēmu loks, kurā fotogrāfi tika aicināti iekļauties ar savu radošo redzējumu, bija veselīgs un aktīvs dzīvesveids, uz pacientu vērsta integrēta veselības aprūpe, kā arī cilvēkresursu un prasmju pilnveide. 

1.vieta: "Tirgošanās", autors – Normunds Kaprano
 

2.vieta: "Rudens fiziskās aktivitātes", autors – Andris Vētra
 

Reklāma
Reklāma

3.vieta: "Spēks un izturība Ventas rumbas platumā", autors – Juris Bērziņš–Soms
 

4.vieta: "Ikvienā ir spēks", autors – Juris Bērziņš–Soms
 

5.vieta: "Pilsēta kustībā", autors – Aivis Stračinskis

Saistītie raksti