Jaunā ARTDECO "Make up your sunset stories" kolekcija

Jaunā ARTDECO “Make up your sunset stories” kolekcija ir pozitīvo vibrāciju un saulrieta izteiksmīgo toņu iedvesmota. Izjūtot smiltis zem kājām un vieglu vasaras vakara vēju, tu saņem pozitīvu enerģiju un ļaujies sapņiem. Sarkanu un silti oranžu toņu sajaukums apvienībā ar intensīviem rozā toņiem vienlaikus dod spēku un vieglumu.

Jaunā ARTDECO “Make up your sunset stories” kolekcija.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jaunā ARTDECO “Make up your sunset stories” kolekcija.

Mūsu limitētā dizaina „All Seasons Bronzing Powder” ir daudzkrāsains bronzeris, kas veido dabisku un saules skūpstītu tēlu. „Sunset stories” pūderis sastāv no trim dažādiem toņiem, kas var būt sajaukti vai pieskaņoti jebkuram ādas tonim. Toņus var uzklāt individuāli vai sajaucot kopā. Katrs tonis satur smalkus pērļu pigmentus, kas atstaro gaismu un veido starojošu sejas ādu. Samtainā, ilgnoturīgā tekstūra viegli klājas, izkūstot uz ādas, izskatoties tā, it kā vispār nebūtu uzklāts make-up. Īpašie pigmenti nodrošina krāsas vienmērīgu uzklāšanu un neļauj tai kļūt tumšākai. Pateicoties modīgajam iepakojumam un produkta reljefam, tas izskatās neatvairāmi. Tas nesatur smaržvielas un parabēnus, „All Seasons” bronzējošais pūderis satur mitrinošo E vitamīnu. 

ArtdecoLimitētā dizaina „Glow” bronzeris tonī „sunset vibes” apvieno sevī bronzera un izgaismotāja īpašības. Minerālās eļļas un parabēnus nesaturošais bronzeris nodrošina dabisku iedeguma efektu, pateicoties minerālajiem pigmentiem. Mirdzošais vizlas pūderis veido svaigas ādas spīdumu. Ekskluzīvais trīsdimensijas reljefa dizains padara „Glow” bronzeri par īstu skaistuli. Dermatoloģiski pārbaudīts. 

Artdeco

Limitētā dizaina bronzējošais vaigu sārtums „heat beat” acumirklī veido uz svaigu ādas izskatu. Trīs maigie toņi ar viegliem mirdzumiem ļauj taviem vaigiem starot. Pērļu pigmenti uz ādas veido skaistus efektus. Parabēnus un smaržvielas nesaturošais „Bronzing Blush” ir pieejams modīgā iepakojumā.

Artdeco

Lai izveidotu intensīvi melnu acu līniju, lietojiet limitētā dizaina „Black Kajal” acu zīmuli tonī „black” N°1. To ir viegli uzklāt, pateicoties krēmveida tekstūrai. Tas viegli tušējas uzreiz pēc uzklāšanas. Acu zīmulis “Black Kajal” nesatur parabēnus un smaržvielas. Dermatoloģiski pārbaudīts. 

 

Limitētā dizaina „Volume Supreme” skropstu tuša „black” N°1P1 veido intensīvu apjomu un garumu. Elastīgā un kaleidoskopiskā ota atdala, kā arī ideāli atloka skropstas. Konusveida birstītes gals ļauj uzklāt tušu pat grūti sasniedzamās vietās. Elastīgie un robainie sariņi veido garas un apjomīgas skropstas. Klīniski pārbaudītā „Volume Supreme” skropstu tuša turas līdz pat 10 stundām, un to var lietot jūtīgu acu īpašnieki un kontaktlēcu lietotāji. Dermatoloģiski pārbaudīta. 

Lūpu krāsa „Lip Jewels” ir ar mirdzošo pērļu spīdošajiem metāliskiem efektiem uz lūpām. Tā veido daudzfunkcionālus efektus uz lūpām, atstarojot saules gaismu. Delikātā tekstūra ir ar augtas kvalitātes sastāvdaļām – tādām kā Brazīlijas riekstu eļļa un E vitamīns, kas pēc lūpu krāsas uzklāšanas nodrošina patīkamas sajūtas. Iegūsti rozā spīdumu ar „pink positive” N°18 toni. Ar „summer lights” N°36 toni lūpas ir ar saules noskūpstītu efektu. „Lip Jewels” ar delikātu vaniļas smaržu nesatur parabēnus un talku. Dermatoloģiski pārbaudīti.

 

Jaunais limitētā dizaina „Tan in aTube” iedegums tūbiņā „sunny touch” ir viegli tonēts bronzējošs muss ar mitrinošo E vitamīnu. Vieglā tekstūra, kas 85% sastāv no ūdens, sniedz ādai papildu svaiguma sajūtu. Cukura molekulas no prosas sulas nodrošina ādas liftinga efektu. Smalkais muss ar bagātīgo svaiguma smaržu veido dabisku vasaras iedegumu visa gada garumā. “Tan in a Tube” piemērots visiem ādas tipiem, it īpaši sausai ādai. Dermatoloģiski pārbaudīts.

 

Limitētā dizaina „Blusher Brush Premium Quality” vaigu sārtuma ota apvieno sevī kvalitāti un profesionālismu. Konusveida neilona sariņu forma ļauj precīzi uzklāt sejas kontūras produktus un izpludināt tos. Ota ir piemērota presēta vai birstoša vaigu sārtuma uzklāšanai.

 

ARTDECO The Make up your sunset stories kolekcija ir pieejama veikalos sākot ar 2019. gada aprīļa sākumu.