Šis vismaz 18 bērnu tēvs savus mazuļus nav redzējis ne reizi, bet lepojas ar jauniem grūtniecības testiem

27 gadus vecais Losandželosas iedzīvotājs Kails Gordijs ir tēvs 18 bērniem, kurus pats ne reizi nav redzējis. Tas Kailam netraucē savā "Facebook" lapā lepoties ar jauniem pozītīviem grūtniecības tēstiem, vēsta medijs "Mirror".

Kails vēlas apaugļot visu pasauli. (Foto: No Kaila Gordija privātā arhīva)

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kails vēlas apaugļot visu pasauli. (Foto: No Kaila Gordija privātā arhīva)

Kails Gordijs lepojas nevis ar to audzina pamatīgu bērnu baru, bet gan ar to, ka palīdz sievietēm tos ieņemt. 

Kails skaitās viens no populārākajiem spermas donoriem pasaulē pēc tam, kad pirms četriem gadiem savus pakalpojumus sācis reklamēt sociālajos tīklos. Amerikānis neslēpj, ka ik mēnesi viņa palīdzību lūdz vairāk nekā 100 cilvēku.

"Esmu ļoti populārs puisis. Aptuveni 100 cilvēku katru mēnesi vēršas pie manis ar lūgumiem. Man ir liels pieprasījums. Es nespēju palīdzēt visiem, bet ik mēnesi savu spermu cenšos sniegt trim četrām sievietēm, bet ne visas izdodas apaugļot!" par savu savdabīgo nodarbi stāsta viens no pasaules populārākajiem spermas donoriem.

Spermas donors

Kails savu pakalpojumus sniedz gan vientuļām sievietēm, gan pāriem, kuriem nevar būt bērni. Vairums klientu paņem viņa spermas paraugu, bet aptuveni ceturtdaļa izvēlas ar viņu pārgulēt, visticamāk, lai tiktu pie grūtniecības.

"Būšana par spermas donoru palīdz neizjust spiedienu no malas, ka man ir jāatrod daudzene. Es tik un tā varu radīt bērnus. Tāpēc, būšana par donoru, to savā ziņā aizvieto," atklāti stāsta Kails.

Reklāma
Reklāma

Grūtniecības testi

Kails jau paguvis apaugļot sievietes Losandželosā, Sanfrancisko, Kolorado, Teksasā, bet viņš ar to nevēlas apstāties un plāno kļūt globāls. Spermas donors neslēpj, ka labprāt ceļotu pa pasauli un apaugļotu sievietes.

Ar Kaila Gordija pakalpojumiem iepazīties iespējams šeit un šeit!

 

Avots: www.jauns.lv