Kā ieinteresēt bērnu lietot vērtīgu digitālo saturu. VIDEO

Jaunās tehnoloģijas bērniem var kļūt par izsmeļošu informācijas avotu, prāta asinātāju un arī līdzekli saturīgai brīvā laika pavadīšanai, ja vien izdodas viņus pieradināt pie vērtīga satura lietošanas.

Jaunās tehnoloģijas bērniem var kļūt par izsmeļošu informācijas avotu, prāta asinātāju un arī līdzekli saturīgai brīvā laika pavadīšanai.

FOTO: Shutterstock.com

Jaunās tehnoloģijas bērniem var kļūt par izsmeļošu informācijas avotu, prāta asinātāju un arī līdzekli saturīgai brīvā laika pavadīšanai.

Jaunās tehnoloģijas bērniem var kļūt par izsmeļošu informācijas avotu, prāta asinātāju un arī līdzekli saturīgai brīvā laika pavadīšanai, ja vien izdodas viņus pieradināt pie vērtīga satura lietošanas. Kā novērst bērnu  uzmanību no minūtes un stundas zogošām spēlītēm vai bezmērķīgas video skatīšanās, un iemācīt sameklēt noderīgas lietotnes un interneta vietnes?

 

Par to video sižetā stāsta Jaunsilavas pamatskolas sociālā pedagoģe, Amigo iniciatīvas laimīgām ģimenēm programmas Kā būt par vecāku 21.gadsimtā vēstnese Liene Kapača un tehnoloģiju un sociālo mediju eksperts Krišs Kupruks.

 

Reklāma
Reklāma



 

 

Amigo iniciatīva laimīgām ģimenēm kopā ar psihologu Edmundu Vanagu izstrādājusi mācību programmu Kā būt par vecāku 21. gadsimtā? par šodien ģimenēm tik aktuālo tēmu – kā veidot atbildīgus mobilo tehnoloģiju lietošanas paradumus un kā par šiem jautājumiem runāt ar bērniem. Programmas vēstnešu, kas palīdzēs vecākiem savā ģimenē ieviest veselīgus tehnoloģiju lietošanas paradumus, pārstāvēto skolu sarakstu var atrast ŠEIT