Sākas numuru izņemšana šī gada bērnu sportiskākajam pasākumam – Lattelecom Rīgas maratona Rimi Bērnu dienai

Sākot ar šodienu, 11 Rimi veikalos ir iespējams izņemt dalībnieku numurus vienam no lielākajiem bērnu sporta pasākumiem šogad – Lattelecom Rīgas maratona Rimi Bērnu dienai. Šobrīd dalību jau pieteikuši vairāk nekā 3000 mazie sportisti no visas Latvijas. Rimi Bērnu diena notiks Lattelecom Rīgas maratona ietvaros sestdien 14. maijā no plkst. 10.00 līdz 16.00 11. novembra krastmalā. Rimi bērnu dienas reģistrācija tiks pārtraukta, sasniedzot maksimālo 10000 dalībnieku skaita limitu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Jebkurš interesents vēl joprojām var pieteikt savas atvases Rimi Bērnu dienai lattelecomrigasmaratons.lv un, saņemot reģistrācijas apstiprinājumu, doties uz kādu no 11 Rimi veikaliem izņemt dalībnieku numuru. Numurus Rimi bērnu dienas distancēm var izņemt 11 Rimi veikalos: tirdzniecības centros Alfa, Spice, Olimpija, Galerija Centrs, Atrium Azur, veikalos Rimi Valdemārs, Rimi A7 un Rimi Grēcinieku ielā 22, Rīgā, kā arī veikalos Salaspilī un Ogrē. Tāpat Rimi Bērnu dienas numurus būs iespējams izņemt 1. maijā no plkst. 10.00 līdz 14.00 Mežaparkā, Rimi Bērnu dienas lielajā iesildīšanās pasākumā.

 

 

Jāņem vērā, ka numurus Rimi bērnu dienas 3,6 km garajam Ģimeņu skrējienam varēs izņemt tikai Lattelecom Rīgas maratona EXPO 13.-14. maijā.

 

Rimi aktīvi iestājas par veseliem un laimīgiem bērniem Latvijā. Mēs uzskatām, ka katram bērnam ir jābūt iespējai dzīvot veselīgu un aktīvu dzīvesveidu, jo bērni ir mūsu nākotne. Šogad esam parūpējušies, lai iespēja skriet būtu 10 000 bērnu, taču piedalīties Rimi Bērnu dienā ir aicināts ikviens, jo arī bez dalības skriešanas aktivitātēs ikviens bērns atradīs savam vecumam atbilstošu aktivitāti un atklās vēl neizmēģinātas sporta nodarbes,” stāsta Inga Bite, SIA Rimi Latvia sabiedrisko attiecību vadītāja.

 

 

Reklāma
Reklāma

Lai aicinātu mazos sportistus laicīgi gatavoties lielajai sporta dienai, ikvienai ģimenei visos Rimi veikalos Latvijā ir iespēja bez maksas saņemt speciālas sporta pasītes. Tajās bērni kopā ar vecākiem var atzīmēt, cik daudz bērns ir sportojis, gatavojoties Rimi Bērnu dienai. Tāpat pasītēs apkopota informācija par veselīgu ēšanu un iesildīšanos/atsildīšanos pēc sportošanas.

 

Rimi Bērnu dienā bērniem būs iespēja izmēģināt savus spēkus veselās piecās trasītēs.

* Pašiem mazākajiem skrējējiem vecumā līdz trīs gadiem starti atrakciju trasē norisināsies no 10.00 līdz pat 14.00.

* Mazajiem sportistiem vecumā no trīs līdz pieciem gadiem būs iespēja noskriet 210 metrus garu distanci.

* Lielajiem - piecus līdz astoņus gadus vecajiem skrējējiem - būs sagatavota 410 metrus gara distance, kur starts tiks dots katras 10 līdz 15 minūtes.

* Vislielākajiem skrējējiem vecumā no 8 līdz 12 gadiem trase būs 840 metrus gara, un tajā starts tiks dots katras 10 līdz 15 minūtes.

* Šogad pirmo reizi starts tiks dots arī Ģimeņu skrējienam, kurā piedalīties aicināti bērni kopā ar ģimenēm, radiem, draugiem. Tā ir 3,6 km gara trasīte Rīgas centrā ar startu un finišu 11. novembra krastmalā. Rimi Bērnu dienas Ģimeņu skrējienā tiks veikta arī laika kontrole, un pēc skrējiena visiem dalībniekiem būs pieejamas godam pelnītās medaļas, kā arī diploms ar rezultātu, ko varēs izdrukāt mājaslapā lattelecomrigasmaratons.lv.

 


 

Par Rimi Bērnu dienu:

Lattelecom Rīgas maratona Rimi bērnu dienas tradīcija tika aizsākta 2013. gadā, dienu pirms galvenajiem startiem uz simboliskiem skrējieniem aicinot pašus mazākos dalībniekus. Pasākuma mērķis ir panākt, ka paši mazākie Latvijas iedzīvotāji dod priekšroku aktīvam dzīvesveidam un veselīgai pārtikai. 2015.gadā skrējieni pirmo reizi notika 11.novembra krastmalā, kopā pulcējot jau 7 400 dalībnieku līdz 12 gadu vecumam. Rimi Bērnu dienas patrons un galvenais atbalstītājs ir Rimi Latvia.