Izdots žurnāla "Mammām un Tētiem" ziemas numurs, vecāki aicināti to saņemt bez maksas

“Jaundzimušā ārā vešanas ABC ziemai”, “Vai un kā bērns veicina vīrieša personības izaugsmi”, “Grūtnieces uzturs ziemā”, “Meita piedzima 25. grūtniecības nedēļā. Intervija ar vecākiem” – šie un citi topošos vecākus interesējošie temati aprakstīti bezmaksas žurnāla “Mammām un Tētiem” sestajā – ziemas – numurā, ko iespējams iegūt ārstu praksēs un dzemdību namos visā Latvijā, kā arī “Mammamuntetiem.lv” birojā (adrese: Brīvības iela 40; iekšpagalmā). Saņemt žurnālu aicināta ikviena ārstu prakse, kuras klientu lokā ir topošie vecāki.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Ziemas numura viesredaktore ir Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas Perinatālās aprūpes centra vadītāja Maira Jansone, tāpat iesaistījušies tādi Latvijā atzīti speciālisti kā ārstu prakses “Quartus” un medicīnas sabiedrības “ARS” ārste ginekoloģe Daiga Baranovska, BKUS Neonatoloģijas nodaļas klīniskā virsmāsa Ieva Damberga, ārste, mājdzemdību vecmāte Dina Ceple, RSU Psihosomatiskās medicīnas un psihoterapijas klīnikas ārsts psihosomatikā un psihoterapijā Artūrs Miksons, uzturzinātniece Ksenija Andrijanova u.c. 

 

“Žurnāls “Mammām un Tētiem” iznāk jau otro gadu, un esam sasnieguši jaunus tā lasīšanas rekordus – internetā vien katram numuram ir vairāk nekā 55 tūkstoši lasījumu. Tāpat esam pateicīgi speciālistiem par atsaucību žurnāla rakstu tapšanā,” stāsta Latvijas vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa. Žurnālu internetā var lasīt – “Mammamuntetiem.lv/zurnals”.

 

Lai šis izglītojošais žurnāls būtu pieejams pēc iespējas lielākam skaitam topošo un jauno vecāku, aicinām ārstu prakses pieteikties žurnāla “Mammām un Tētiem” ziemas numura saņemšanai, rakstot uz e-pastu: signe@mammam.lv. 

Reklāma
Reklāma

 

Topošie un jaunie vecāki žurnālu “Mammām un Tētiem” bez maksas var saņemt Rīgas Dzemdību namā, Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcā, arī Preiļu, Madonas, Liepājas dzemdību nodaļās, kā arī “Mammamuntetiem.lv” birojā Rīgā vai apmeklējot pirmsdzemdību kursus “Gudro Sievu skolā” (adrese: Rīga, Brīvības iela 40; iekšpagalmā). Šobrīd notiek izdevuma nogāde uz pārējiem reģioniem.

 


Par žurnālu “Mammām un Tētiem”
Latvijas vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” žurnālu “Mammām un Tētiem”, kura tiešā mērķauditorija ir topošie un jaunie vecāki, sāka izdot 2014. gada rudenī. Žurnāls iznāk četras reizes gadā, un nākamais – pavasara – numurs gaidāms martā. Izdevumu vecāki bez maksas var saņemt ārstu praksēs un dzemdību iestādēs visā Latvijā, kā arī to var lejupielādēt internetā un lasīt viedtālruņos adresē “www.mammamuntetiem.lv/zurnals”. Projekta mērķis ir uzlabot mātes un bērna veselības rādītājus Latvijā, tai skaitā zīdīšanas rādītājus, veikt mātes pēcdzemdību depresijas profilaksi, kā arī veicināt bērnu traumu samazināšanos. Kontaktinformācija, lai atbalstītu projektu vai izvietotu reklāmas informāciju žurnālā, – e-pasts: fonds@mammamuntetiem.lv; tālr.: 26466250.