Vai tu joprojām atbalsti abortus? VIDEO (Emocionāliem cilvēkiem neiesakām!)

Internetā lielu ievērību guvis kāds video, kurā redzams embrijs augļūdens apvalkā. Video izcelsme nav zināma. Daži cilvēki min, ka zīdainis ir vēlā aborta upuris, citi min, ka šis ir spontānā aborta rezultāts. Video vietnē youtube.com daži komentētāji pat uzskata, ka embrijs tika izņemts no mātes dzemdes pēc tam, kad sieviete ir mirusi autoavārijā. 

Visticamāk, šie ir bērniņa pēdējie dzīves mirkļi. Ekrānuzņēmums no video.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Visticamāk, šie ir bērniņa pēdējie dzīves mirkļi. Ekrānuzņēmums no video.

 

Šis video ir skatīts vairāk kā 200 000 reižu. Lai arī šo video ir grūti skatīties, tas pierāda bez jebkādas šaubu ēnas, ka embrijs mātes klēpī nav tikai “audu sakopojums”. Eksperti, vērojot šo video, atzīst, ka embrijs ir apmēram 4. mēnešus vecs. Šādā grūtniecības laikā daudzās valstīs aborti vēl ir atļauti. 


 

http://www.youtube.com/watch?v=Fat-ASCJWZo


Diemžēl, spriežot pēc video, embrijs ir pārāk jauns, lai izdzīvotu, kas nozīmē, ka šis video dokumentē pēdējos mazuļa īsās dzīves mirkļus ārpus mātes dzemdes.
Tomēr mazā dzīve nav bijusi velta. Šis video ir izplatījies kā ugunsgrēks, provocējot cilvēkus izvērtēt pieņemto uzskatu, ka embrijs mātes dzemdē nav pilnīgs cilvēks. Ja šis zīdainis nav cilvēks, kas ir? Vīrietis, kurš publicēja video, jautā ļoti vienkārši: “Vēl joprojām atbalsti abortus?”

Reklāma
Reklāma

 

Avots: www.lifesitenews.com

Sagatavojusi: Ita Petrika, speciāli Mammammuntetiem.lv