Joku konkurss! Oktobra uzvarētājiem balvā brīnišķīga spēle burtu apgūšanai

Noslēdzot septembra joku konkursu, esam noskaidrojuši to laimīgo, kurš saņems ielūgumus visai ģimenei uz kādu no Leļļu teātra izrādēm pēc izvēles. Un oktobrī izsludinām jaunu balvu - 3 labāko joku iesūtītāji saņems lielisku spēli burtu apgūšanai - Burtu bildes. 

Rūpīgi pārdomātā kartīšu pārklājuma izvēle ļauj tās lietot vairākkārt – uzzīmēto var nodzēst un zīmēt atkārtoti, pārvēršot mācību procesu par aizrautīgu spēli.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Rūpīgi pārdomātā kartīšu pārklājuma izvēle ļauj tās lietot vairākkārt – uzzīmēto var nodzēst un zīmēt atkārtoti, pārvēršot mācību procesu par aizrautīgu spēli.

 

Ielūgumus (4 gb) uz kādu no Leļļu teātra izrādēm pēc izvēles saņem Inese Vilciņa par joku "Suņi sēnes apēduši" 

Ieskaties: www.lelluteatris.lv

 


SEPTEMBRA LABĀKAIS JOKS:  

Miķelis vienu dienu ierauga pie mājas zālītē saaugušas suņu sēnes. Pēc dažām dienām tās pazudušas. Miķelis saka: "Jā, suņi visas apēduši!" 

 

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, raksti audra@mammam.lv. Balvas jāizņem mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. 
 
Visus konkursam iesūtītos jokus lasi ŠEIT!
Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!
 


Piedalies OKTOBRA joku konkursā! 

Oktobra 3 labāko joku iesūtītāji  saņems lielisku spēli burtiņu apgūšanai - Burtu bildes. 

“Burtiņus tu apzīmē un alfabētu iegaumē!” – ar šādu moto Latvijas tirgū ir ienākusi jauna, attīstoša zīmēšanas spēle Burtu bildes. Tā māca bērniem apgūt latviešu valodas alfabētu, rakstīt burtus, spēlējoties un zīmējot dažādus dzīvniekus un priekšmetus. 

Reklāma
Reklāma

 

Sākotnēji Burtu bilžu autore Mētra Putāne zīmējumus veidoja kā dāvanu savai mazmeitai, kura dzīvo Sanfrancisko, lai vieglākā un interesantākā veidā apgūtu latviešu alfabētu un vārdus. Māksliniece ir ilustrējusi vairāk nekā 200 bērnu grāmatu, bet šoreiz burti pārtapuši atsevišķos zīmējumos  – “B” kļuvis par bitīti, “E” – par šķelmīgu ezi, bet “H” izaudzis par zobainu haizivi.


“Lai bērnam būtu vieglāk atcerēties alfabēta burtus, katru no tiem papildināju ar dažādām līnijām, līdz sanāca zīmējums,” kā attīstošās spēles Burtu bildes galveno uzdevumu min idejas autore Mētra Putāne. 


Visi 33 alfabēta burti ir paslēpušies katrs savā ilustrētajā kartītē.

Burtu bildes var iegādāties www.burtubildes.lv
Sekot jaunumiem vietnē www.facebook.com/burtubildes
E-pasts: info@mdcreative.lv

 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

Oktobra konkursā piedalīsies anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 1.novembrim (ieskaitot).