Vai Tava bērna apmeklētajā izglītības iestādē ir jau paviesojies Zobiņš Baltiņš?

Lai mudinātu bērnus regulāri tīrīt zobus un rūpēties par to veselību, arī šogad Veselības ministrija un Slimību profilakses un kontroles centrs, pateicoties lielajai atsaucībai un interesei, turpina īstenot 2014.gada nogalē aizsākto izglītojošo nodarbību ciklu pirmsskolas un sākumskolas (1.-2.klases) audzēkņiem par pareizu zobu kopšanu „Man ir tīri zobi!”.

Bērniem ļoti patīk nodarbības kopā ar zobiņu labākajiem draugiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bērniem ļoti patīk nodarbības kopā ar zobiņu labākajiem draugiem.

 

Informācija tika pasniegta bērniem saprotamā valodā, atraktīvi, ar iespēju aktīvi līdzdarboties.
/ Druvas vidusskolas skolotāja

 

Arī šogad, tāpat kā pagājušajā gadā, nodarbības laikā bērniem draudzīgie tēli - Zobiņš Baltiņš, Zobu suka Čaklīte un Zobgrauzis Urķis demonstrēs pareizu zobu tīrīšanas tehniku, kopā ar bērniem izpildīs uzdevumus un demonstrēs animācijas filmu „Man ir tīri zobi!”. Ikviens bērns pēc nodarbības saņems:

  • nozīmīti kā apliecinājumu par zināšanu apgūšanu;
  • krāsojamo grāmatu par zobu veselību;
  • uzlīmi ar pareizu zobu tīrīšanas algoritmu;
  • zobu suku. 
Reklāma
Reklāma

 

Ja Tava bērna apmeklētajā pirmsskolas vai sākumskolas izglītības iestādē Zobiņš Baltiņš vēl nav viesojies, informē izglītības iestādes vadību par iespēju pieteikties bezmaksas nodarbībām, iesūtot pieteikumu dalībai uz e-pastu: projekts@tirizobi.lv līdz š.g. 4.septembrim. Pieteikumā jānorāda iestādes nosaukums, kontaktpersona, plānoto bērnu skaits nodarbībā un to vecums (ne jaunāki par 4 gadiem), kā arī vēlamais nodarbības laiks. 

 

Vairāk informācijas un papildus resursus meklē www.tirizobi.lv