Joku konkurss! Jūnija uzvarētājam balva no LEGO DUPLO®!

Ar prieku ziņojam, ka maija balva - DIP DAP koka skrejritenis - ir atradis savu īpašnieku. Un nu aicinām piedalīties jūnija joku konkursā, jo balva ne mazāk vilinoša - komplekts no LEGO®!

LEGO® iepriecinās mazo jokotāju!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

LEGO® iepriecinās mazo jokotāju!

Par MAIJA jautrāko esam izvirzījuši Dāvja krustmātes Zanes iesūtīto anekdoti "No zīles līdz riekstiem".

 Balvā koka skrejritenis DIP DAP!

Aizrautīgi, droši, kvalitatīvi un skaistu dizainu – tādi ir Latvijā ražotie DIP DAP koka skrejriteņi jeb līdzsvara riteņi jaunākiem bērniem. DIP DAP divriteņi ir bez pedāļiem vai papildus ritenīšiem, kas tādā veidā attīsta bērniem vecumā no 2 līdz 5 gadiem līdzsvara izjūtu un koordināciju. Mazais riteņbraucējs būs sajūsmā par jaunatklātajām iespējām pārvietoties ar DIP DAP riteni.

 

No pagājušā gada DIP DAP savu riteņu piedāvājumu ir papildinājis ne tikai piedāvājot līdzsvara ritenīšus vēl jaunākiem bērniem - sākot jau no diviem gadiem, bet arī plašs piedāvājums ar krāsainiem koka rāmjiem. Šī gada jaunums – krāsotie DIP DAP košās pavasara krāsās!


MAIJA LABĀKAIS JOKS:  

Mans krustdēls ģimenes anekdošu krājumā ir ierakstījis līdz šim spilgtāko dzimtas joku.

Dāvis (aptuveni 4 gadu vecumā) ienāk istabā ar zīli rokā un saka: "Mammu, mammu, es atradu pagalmā zīli! Iestādīšu zīli, izaugs ābele, būs vāverei rieksti!"

 

Reklāma
Reklāma

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, raksti audra@mammam.lv. Balvas jāizņem mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. 
 
Visus konkursam iesūtītos jokus lasi ŠEIT!
Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!
 

Piedalies JŪNIJA joku konkursā! Balvā LEGO®!

LEGO® produktus vecāki izvēlas, jo tie ir droši un izglītojoši, viegli saprotami un ērti lietojami bērniem. Pie tam LEGO® sērijas ir piemērotas dažādiem vecumiem, interesēm un attīstības līmeņiem. Rotaļlietu ražotājs ir apņēmības pilns bērniem sniegt drošu un lielisku spēlēšanās pieredzi, ticot, ka radītais produkts palīdz veicināt pozitīvu atmosfēru bērnu un vecāku dzīvēs, jo spēlēšanās ar lielākajiem LEGO DUPLO® klucīšiem vai parastajiem LEGO®, palīdz mazajiem stimulēt tādas nozīmīgas dzīves prasmes, kā problēmu risināšanu, koncentrēšanos, radošumu un iztēli, pozitīvā un stimulējošā mācību vidē.

 

 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

 

 

Jūnija konkursā piedalīsies anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 2. jūlijam (ieskaitot).