Meksikā arestēti vecāki, kuri filmēja savas 12 gadus vecās meitas seksu ar svešiniekiem

Meksikā arestēts kāds pāris, kuri savu 12 gadus veco meitu izmantojuši kā prostitūtu, turklāt māte dzimumaktus pat filmējusi, lai vēlāk par naudu tos pārdotu internetā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Lorena Kortinas un Rikardo Alende šobrīd atrodas aizturēšanas izolatorā Meksikā. Viņi ir vecāki 12 gadus vecai meitenei, kura tikusi piespiesta nodarboties ar prostitūciju. Meita tirgota par naudu seksam ar svešiniekiem dažādās viesnīcās, bet pati māmiņa dzimumaktus filmējusi, lai vēlāk realizētu internetā, pārdodot nofilmēto pedofiliem.
 

Brīdi pēc aizturēšanas māte policijai pastāstīja, ka ļāvusi kādam vīrietim savu meitu vardarbīgi izmantot, jo viņš solījis tiem nopirkt māju un ģimenes auto - busiņu. Iespējams, policija nemaz nebūtu nākusi uz pēdām vecākiem-suteneriem, ja vien izmantotā bērna vecmāmiņa par noziegumu nebūtu ziņojusi likumsargiem. Aizturēšanas operācija notika īsi pēc tam, kad patiešām apliecinājās: viesnīcā 12 gadus veco meiteni izmanto seksam, un Kortinas notiekošo filmē. Noskaidrojies, ka pāris mēnešu laikā bērns šādi izmantots vairākkārt.
 

"Tagad mēs izmeklējam, vai šis pāris ir daļa no organizēta bērnu pornogrāfijas tīkla, vai atsevišķi darboņi," ASV medijiem pauda Meksikas policijas pārstāvis.

 

Avots:  www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma