Pamatīgi mollīga jaunā māmiņa gada laikā nomet 53 kilogramus. FOTO

Jau 22 gadu vecumā šī jaunā sieviete svēra pāri par simt kilogramiem, un pēc otrā mazuļa piedzimšanas Reičelas svari jau rādīja 110 kilogramu atzīmi. Gada laikā viņai izdevies atbrīvoties no 53 kilogramiem. Jāteic, jaunās dāmas formas pārvērtības ir nudien iespaidīgas.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

FOTO: Viena gada laikā šī jaunā dāma no 110 kilogramiem notievēja līdz 57.

 

„Mana motivācija ir pašas fotogrāfijas tievēšanas procesā,” saka skotiete Reičela Reida, kura vēl pirms gada svēra 110 kilogramus un lielās masas dēļ viņai pat tika atteikts otro bērnu laist pasaulē ūdensdzemdībās – viņa varot iestrēgt dzemdību vannā! Laidusi pasaulē meitu, Reičela nolēma, ka jāsāk vājēt, jo viņas pašapziņa aptaukošanās dēļ bijusi zemāka par zāli. „Arī pēc dzemdībām turpināju valkāt grūtnieču apģērbu, jo šādā veidā centos slēpt savas aprises,” viņa stāsta. Tiesa, Reičela vienmēr bijusi ar noslieci uz tuklumu un visresnākā no savām draudzenēm, taču viņa nemaz neslēpj, ka arī pārmērīgi daudz ēdusi sliktas kvalitātes ēdienu. Studiju laikā šobrīd 25 gadus vecā sieviete pārtikusi no cepumiem, ātrajām uzkodām un alkoholiskajiem dzērieniem. 

 

Pirms gada Reičela pieteicās angļu „Svara vērotājos”, sāka ēst veselīgi un sabalansēti, un 12 mēnešu laikā viņas vizuālais tēls ir kardināli mainījies. Tagad jaunā māmiņa sver 57 kilogramus un.... ir visslaidākā no visām savām draudzenēm! 

Reklāma
Reklāma

 

Avots: www.kasjauns.lv