Mātes instinkts spēcīgāks par nāves bailēm. Mamma mirst, bērnu izglābj

Traģisks gadījums noticis ASV, Džordžijas štatā, kur piedzīvojot neizskaidrojumu vardarbības lēkmi no sava dzīvesbiedra, bojā gāja Džesika Arrendala. 37 gadus vecā sieviete neizdzīvoja, bet līdz pēdējam brīdim rīkojās tā, lai no bojāejas paglābtu pusgadu veco meitu.

Sieviete neizdzīvoja, bet līdz pēdējam brīdim rīkojās tā, lai no bojāejas paglābtu pusgadu veco meitu

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sieviete neizdzīvoja, bet līdz pēdējam brīdim rīkojās tā, lai no bojāejas paglābtu pusgadu veco meitu

Vakars sākās mierīgi. Džesika kopā ar savu partneri Antuānu Deivisu atgriezās no ciemošanās. Vīrietis bija iedzēris vairāk nekā būtu vajadzējis. Iespējams, tieši tāpēc viņā uzliesmoja neizskaidrojama un pilnīgi negaidīta agresijas lēkme. Antuāns sāka vajāt Džesiku pa visu māju. Paķēris beisbolu nūju, viņš iesita ar to mazajai meitenītei, kas atradās mātes rokās. Bērns ieguva galvas smadzeņu traumu, tomēr palika dzīvs.

 

Vajāšana turpinājās, tikai šoreiz vīrietis jau bija paķēris ieroci. Glābjoties, Džesika patvērās vannas istabā, bet vīrietis uzlauza durvis un iešāva viņai galvā. Nāve iestājās gandrīz acumirklī, tomēr tās pāris sekundes, kas Džesiku šķīra no nāves, bija pietiekošas, lai mātes instinkta vadīta, viņa paspētu ielikt vannā bērnu un apsegt viņu ar savu ķermeni. Policijas izmeklētāji vēlāk secināja, ka sievietei nācās pielikt lielas pūles, lai mainītu ķermeņa krišanas leņķi tā, lai tas pasargātu bērnu. 

 

Varmāka pameta nozieguma vietu un pēc 13 stundām policija ģimenes mājā atrada pašnāvību izdarījušo Antuānu, viņa nošauto dzīvesbiedri Džesiku un zem viņas ievainoto, tomēr dzīvo meitu.

 

Reklāma
Reklāma

Meiteni un viņas 13 gadus veco māsu, kas arī palikusi bez mammas, audzina vecmāmiņa.

 

Avots: Huffingtonpost.com

Foto no FaceBook.com