Kādus nagus krāsosim šajā rudenī? Aktuālākās manikīra tendences

Manikīra tendences mainās līdz ar modi un atspoguļo sezonas aktuālo toņu paleti. Rudenī nagus krāsosim melnus, tumši zilus, tumši sarkanus un bēšus, kā arī metāliskās krāsās.

Šajā rudenī manikīra modē aktuāls arī tumši zaļais un kaislīgi sarkanais!

FOTO: Shutterstock.com

Šajā rudenī manikīra modē aktuāls arī tumši zaļais un kaislīgi sarkanais!

Šī rudens mode ir ļoti demokrātiska tādā ziņā, ka modē ir gan īsi, gan arī gari nagi, kamēr vien tie ir akurāti  novīlēti un kopti. Aktuāli ir vienkrāsaini nagi vai nelieli, neuzbāzīgi ornamenti un krāsu pārejas. Manikīrs kalpo kā pieskaņots aksesuārs tērpam, nevis piesaista uzmanību pats par sevi. Koptas rokas (vai tieši otrādi – nevīžīgas) ir viena no pirmajām lietām, ko sievietē pamana apkārtējie cilvēki. Tāpēc ir vērts piestrādāt, lai tās izskatītos neatvairāmi! Kasjauns.lv apkopojis aktuālākās manikīra tendences no 2014.gada rudens/ziemas sezonas modes skatēm un slavenību stila. 

 

Metāliskie toņi 
Šajā rudenī īpaši aktuāli būs metāliskie toņi, īpaši zelta un sudraba. Ja tev nepatīk valkāt rotaslietas, tad manikīru dārgmetālu toņos vari izmantot kā nepārspējamu aksesuāru. Kombinē tos ar melno krāsu vai nelieliem grafiskiem akcentiem. 

Manikīra tendences 2014

Tumšas krāsas 
Tumša nagu laka piestāvēs ādas jakai, saplēstiem džinsiem un ādas zābakiem, bet tikpat labi to var pieskaņot mazajai, melnajai kokteiļkleitiņai. Aktuāli tādi toņi kā melnais, pelēkais, tumši zilais un zaļais. Taču, veidojot šādu manikīru pašai, ir jābūt uzmanīgai, jo katra mazākā kļūdiņa būs redzama kā uz delnas. 

 

Manikīra mode rudens 2014

Reklāma
Reklāma

Neitrālie toņi 
Jau vairākas sezonas turpinās neitrālo toņu uzvaras gājiens dekoratīvajā kosmētikā. Tas iesākās ar slavenā kosmētikas zīmola Urban Decay Naked acu ēnu paletēm, turpinājās ar bēšām lūpu krāsām un aptvēra arī nagu laku toņu paleti. Atšķirībā no iepriekšējās sezonas „manekena nagiem”, kad tonis saplūda ar roku ādu, tagad populārākās krāsas ir gaišas un pienainas

 

Kaislīgi sarkanais 
Tā ir klasika, kas nemirs nekad. Koši vai nedaudz tumši sarkana nagu laka ir nepārejoša vērtība manikīra pasaulē, ko izvēlas drosmīgas dāmas. Gatavojoties rudenim, luksusa apavu zīmols Christian Louboutin izlaidis sarkanu nagu laku tieši tādā tonī, kā tā slavenās sarkanās zoles. Lai arī nagu laka kritizēta par augsto cenu, kas ir vairāk nekā 38 eiro, daudzas modes dāmas nespēj atteikties no tās iegādāšanās. 

 

Avots: www.kasjauns.lv