Liene Greifāne apprecējusies! Vīrs pārgājis viņas uzvārdā

30. maijā tikai divu liecinieku pavadībā Rīgas Vidzemes priekšpilsētas dzimtsarakstu nodaļā ieradās dziedātāja Liene Greifāne (28) ar mīļoto draugu Igoru Lipaju (29), lai reģistrētu savu laulību.

Dziedātāja Liene Greifāne ar savu nu jau oficiālo vīru Igoru Lipaju, kurš pēc kāzām pārgājis sievas uzvārdā. Foto no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Dziedātāja Liene Greifāne ar savu nu jau oficiālo vīru Igoru Lipaju, kurš pēc kāzām pārgājis sievas uzvārdā. Foto no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva.

Žurnāls „Privātā dzīve” vēsta, ka laulību ceremonija notika pavisam klusi un pieticīgi. Vedējos bija Igora māsa Elīna ar draugu Edgaru. Interesanti, ka pēc kāzām uzņēmējs Igors Lipajs pārgāja sievas uzvārdā un tagad ir Igors Greifāns. 

 

Liene un Igors Greifāni iepazinās pērn vasarā, bet šovasar viņi kļūs par vecākiem savam pirmajam kopīgajam bērniņam – tas būšot puika. Liene jau ir māmiņa vienam bērnam – astoņus gadus vecajam dēlam Sebastianam Matiasam no iepriekšējām laulībām ar uzņēmēju Arti Bronušu. 

 

Ar Arti Bronušu Liene apprecējās 2004. gadā, taču četrus gadus vēlāk attiecības izjuka, un 2010. gada rudenī viņu laulība tika šķirta arī oficiāli. Pēc laulību izjukšanas dziedātājai bija attiecības ar volejbolistu Jāni Pēdu, taču pēc nepilna gada tās izjuka, jo viņus šķīra attālums – Liene strādāja Vācijā, bet Jānis spēlēja volejbolu ārvalstu klubos. 2010. gada vasarā Liene uzsāka romantiskas attiecības ar modeli Kārli Venckoviču, taču tām nebija lemts ilgs mūžs – jau gada nogalē dziedātāja atkal bija brīva sieviete. 

 

2011. gada rudenī Liene, strādājot pie savām jaunajām dziesmām Amerikā, sastapās ar amerikāņu farmaceitu Metju Batleru.  Nākamajā gada vasarā dziedātāja neslēpa, ka ir iemīlējusies. Liene bija ciemos pie viņa Amerikā, turklāt dziedātāja atklāja, ka pēc viņas atgriešanās dzimtenē Metjū nekavējoties sācis meklēt jaunu mājvietu, lai pagūtu to iekārtot līdz rudenim, lai Liene ar dēlu varētu pārcelties pie viņa uz dzīvi Amerikā. Taču līdz kopdzīvei pāris nenonāca, jo Liene piedzīvoja ļoti sāpīgu nodevību. „Mana mūža mīlestība, krāpjot mani, uztaisīja bērnu svešai meitenei. Mani mīlot, bet palikšot ar viņu,” sociālajā saziņas tīklā „Twitter” 2012. gada oktobrī atzinās Liene. 

Reklāma
Reklāma

 

Tagad Lienes dzīve atkal sakārtojusies. Viņa jau gadu ir mīlēta sieviete, gaida bērniņu, nomainījusi savu skatuves tēlu (dziedātāja vairs nav Liene Candy) un muzicēšanas stilu (Liene Greifāne nesen debitēja ar savu akustisko programmu, kas tapusi sadarbībā ar diriģentu Māri Kupču.) Nu Liene Greifāne ir arī apprecējusies! 

 

Avots: www.kasjauns.lv